reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Dopiero na 17 do tego czasu zwariuję. Denerwuje się i zastanawiam czy nie dopasować dla siebie czegoś do ubrania do szpital bo to może potrwać i w czym tam będę chodzić?
U mnie w szpitalu tylko patologia ciąży i koszulka nocna
Chyba się przejdę do butiku i kupią jeszcze jedna koszulkę nocna i parę majtek.
Mam rzeczy na wyjście spakowane. Koszulkę, kapicie i szlafrok, bieliznę.
Ładowarka, telefon, książka......
🤦 Gorzej niż za pierwszym i drugim razem.
Niby wszystko wiem a czuję się zielona.
Ja mam wrażenie że kady kolejny poród i tak jest tym pierwszym 😆
Tak jak przy tym porodzie mąż do mnie na samym początku na ip zachowujesz się jak byś rodziła pierwszy raz (kiedy ja zakręcona jak naleśnik a w rejstracji jeszcze głupie pytanie z skąd pani wie że to poród się zaczął )😄
A ja do niego tak bo rodzę pierwszy raz
To dziecko rodzę pierwszy raz 😆 i mnie nie dobijaj a po porodzie żartował do położnej to mój pierwszy poród madzi czwarty ale pierwszy....ze mną i Z małą 😄

reklama
Była dzisiaj u nas położna mała przez tydzień przybrała 350g waży teraz 3320g
Oceniła pępuszek i stwierdziła że jako tako się goi i że jakiś taki slimaczacy jest i żebyśmy poszły do poradni chirurgicznej i że noworodek to bez kolejki
Starszy a nawet bardzo straszy chirurg obciął jej kikuta i czyms smarował caly środek pępka że to wypala ...a maleńkie tak krewka leciała z niego i rak płakał że nie miała aż serca trzymać jej w bezruchu 😔😔😔
W czwrtek kontrola

Jesteśmy po🤗
Porod indukowany oksytocyną cały trwał 3,5 h
corcia wazy 2800 g 53 cm
Weszlam na sale 10:30 a urodzila sie 13:58
Naturalnie. Mialam znieczulenie. I najlepsza polozna. Poszlo zaskakująco szybko i gładko. Czujemy się dobrze. Mam maleńki kosmetyczny szew tylko na wardze sromowej nie na kroczu całym.
Jesteśmy najszczęśliwsi na świecie!

Jesteśmy po🤗
corcia wazy 2800 g 53 cm
Naturalnie. Mialam znieczulenie. I najlepsza polozna. Poszlo zaskakująco szybko i gładko. Czujemy się dobrze. Mam maleńki kosmetyczny szew tylko na wardze sromowej nie na kroczu całym.
Gratulujemy i życzymy dużo zdrowia dla was.
Brawo.
Trochę zazdroszczę🥰

reklama
Jesteśmy po🤗
corcia wazy 2800 g 53 cm
Gratulację!!!😘😘😘😘
poszło jak splatka😉
Poród indukowany miała ze starszym wszystko w 4 godziny poszło 😄
Witaj w klubie malutkich bobasków bo moja kryszynka podobnej wagi i wielkości moja miała 2790g i 55cm długa 😊
Cycusiujcie się, uczcie siebie nawzajem..
Dużo zdrówka dla was😘😘😘

Do góry