reklama
Zflustrowana
Fanka BB :)
Po dzisiejszym KTG i USG. Zapytali się czy wywołujemy jutro czy po jutrze. A ja powiedziałam że może być jutro. I teraz mam takiego Stress że w aucie miałam bóle. Teraz w ucichło.Jakieś plany mają wobec ciebie? Będą wywoływać?
Madziszy
Dokładnie przemywam octaniseptem i w szpitalu kazali pryskać przy co drugim przewijaniuU nas odpadł w 6 dobie. Przy starszych córkach w 4 i 5 dobie. Długo wam się trzyma. A coś z tym robisz? My przemywaliśmy patyczkiem spryskanym octaniseptem.
W czwartek byliśmy na wizycie patronażowej w 10 dobie i dr noc nie mówił że kikut długo się trzyma czy coś
Powiedział że ładnie się goi
Jutro będzie u nas położna zobaczę co ona powie
Była ciekawa jak długo się trzyma bo serio nie pamietam hak to było ze starszymi
Madziszy
To jutro najprawdopodobniej będziecie już rozpakowaniPo dzisiejszym KTG i USG. Zapytali się czy wywołujemy jutro czy po jutrze. A ja powiedziałam że może być jutro. I teraz mam takiego Stress że w aucie miałam bóle. Teraz w ucichło.
Żeby szybko i sprawnie poszło trzymam kciuki
odzywaj się jak co
Piękna waga, a ile dokładnie ma twój maluszek?Moj też się każe nosić. Ostatnio mam wrażenie, że w ogóle nie śpi w łóżeczku. Zwłaszcza wieczorami jest atak histerii i wiszenie na cycu. Czytałam, że to niby normalne,ale czasami już tak wyje, ze się zastanawiam czy coś mu nie dolega.
Plus jest taki, że ładnie przybiera - wczoraj już miał prawie 4600 g.
U nas kikut odpadł po tygodniu.
U nas też często płacze są wieczorami. I też tylko cycus pomaga
Widocznie, jednym szybciej odpada innym pozniej. Mi mówili że ważne żeby nic się tam nie babralo ani nie saczylo.Dokładnie przemywam octaniseptem i w szpitalu kazali pryskać przy co drugim przewijaniu
W czwartek byliśmy na wizycie patronażowej w 10 dobie i dr noc nie mówił że kikut długo się trzyma czy coś
Powiedział że ładnie się goi
Jutro będzie u nas położna zobaczę co ona powie
Była ciekawa jak długo się trzyma bo serio nie pamietam hak to było ze starszymi
Ja nie bralamA jeszcze się zastanawiam czy któraś z was brała lecytyna sojowa/słonecznikowa na zastój w piersi? Na razie zwykle objawy ustępują jak karmie jednocześnie przykładając ciepły okład, ale i tak zaczyna mnie martwić, że to tak nawraca.
Czyli jutro tulisz małego super!Po dzisiejszym KTG i USG. Zapytali się czy wywołujemy jutro czy po jutrze. A ja powiedziałam że może być jutro. I teraz mam takiego Stress że w aucie miałam bóle. Teraz w ucichło.
aspekt
Tak, ja bralam lecytynę na zastoje i w obecnej ciąży (rodze w tym miesiącu) to już nawet zaczęłam przed porodem, licząc że może będzie lepiej niż poprzednioA jeszcze się zastanawiam czy któraś z was brała lecytyna sojowa/słonecznikowa na zastój w piersi? Na razie zwykle objawy ustępują jak karmie jednocześnie przykładając ciepły okład, ale i tak zaczyna mnie martwić, że to tak nawraca.
reklama
Madziszy
Ładna waga dziecinyMoj też się każe nosić. Ostatnio mam wrażenie, że w ogóle nie śpi w łóżeczku. Zwłaszcza wieczorami jest atak histerii i wiszenie na cycu. Czytałam, że to niby normalne,ale czasami już tak wyje, ze się zastanawiam czy coś mu nie dolega.
Plus jest taki, że ładnie przybiera - wczoraj już miał prawie 4600 g.
U nas kikut odpadł po tygodniu.
Moja to na 10 dni ważyła 3kg
Coś gdzieś mi świta że starszej mojej odpadł po 10 dniach a starszemu po 14 ale pewność nie mam