reklama
Zflustrowana
Fanka BB :)
Mój wygrzany na słońcu , ale strój go zawsze zakrywa.Tz lekarz mnie ochrzanił że apsolutnie nie można brzuszka na słońce wystawiać
I jak się dziewczyny czujecie?
U nas znów nie przespana noc. Coś się moje dziecko przestawilo, i jak w nocy zje nawet na śpiocha, to rozbudza się i nie śpi. aby jeszcze leżała, ale ona jęczy co chwile i trzeba nosić i lulac. Zasypia po 2-3h
W międzyczasie kilka razy cyca i potem wychodzi, że dopiero co zasnelaa za godzinę powinnam ją budzić na karmienie. Ale to bez sensu wczoraj ją ważyłam i waży 4110g czyli przez 4 dni przybrała 170g więc chyba dobrze.
U nas znów nie przespana noc. Coś się moje dziecko przestawilo, i jak w nocy zje nawet na śpiocha, to rozbudza się i nie śpi. aby jeszcze leżała, ale ona jęczy co chwile i trzeba nosić i lulac. Zasypia po 2-3h
W międzyczasie kilka razy cyca i potem wychodzi, że dopiero co zasnelaa za godzinę powinnam ją budzić na karmienie. Ale to bez sensu wczoraj ją ważyłam i waży 4110g czyli przez 4 dni przybrała 170g więc chyba dobrze.
Zflustrowana
Przybiera to najważniejsze, a ode śpisz gdy ktoś przejmie mała. Lub podczas innej jej drzemki.I jak się dziewczyny czujecie?
Na 9:30 szybki test na covid i na 10 KTG. Dziś 6 dzień po terminie.
Madziszy
Przybiera to najważniejsze, a ode śpisz gdy ktoś przejmie mała. Lub podczas innej jej drzemki.
Jutro będzie tydzien to pewnie już zatrzymają albo maluch sam wyskoczyPrzybiera to najważniejsze, a ode śpisz gdy ktoś przejmie mała. Lub podczas innej jej drzemki.
Powodzonka
Madziszy
Moja mała miała tak dzisiaj w nocy obudziła się o 3 z brudną pieluszkąI jak się dziewczyny czujecie?
Potem cycoś prawy lewy jeszcze raz prawy i znów brudna pieluszka i tak do 4.30 usnęła na moim brzuszku dopiero a teraz cwaniarka grzecznie odsypia
Moja mała to u tak ja zauważyłam najbardziej aktywna w tych godzinach co w brzuszku czyli najmniej senna miedzy 22 a 23 i 3 a 5 rano wtedy mruczy oczka jak 5 złoty
My juto wizyta położnej zobaczymy jak urośliśmy od czwartku
Mam pytanie do mam z maluchami jak długo trzymał wam się kikut pępowiny?
U nas dzisiaj 15 dzień mija i jest taka wyschnięta w 80% dużo mniej wyschnieta jest od strony gdzie dotyka się z brzuszkiem
A nie pamiętam jak to było przy rodzeństwie z resztą co kilka lat inne wytyczne dotyczące pielęgnacji pęka
U nas odpadł w 6 dobie. Przy starszych córkach w 4 i 5 dobie. Długo wam się trzyma. A coś z tym robisz? My przemywaliśmy patyczkiem spryskanym octaniseptem.Moja mała miała tak dzisiaj w nocy obudziła się o 3 z brudną pieluszką
Potem cycoś prawy lewy jeszcze raz prawy i znów brudna pieluszka i tak do 4.30 usnęła na moim brzuszku dopiero a teraz cwaniarka grzecznie odsypia
Moja mała to u tak ja zauważyłam najbardziej aktywna w tych godzinach co w brzuszku czyli najmniej senna miedzy 22 a 23 i 3 a 5 rano wtedy mruczy oczka jak 5 złoty
My juto wizyta położnej zobaczymy jak urośliśmy od czwartku
Mam pytanie do mam z maluchami jak długo trzymał wam się kikut pępowiny?
U nas dzisiaj 15 dzień mija i jest taka wyschnięta w 80% dużo mniej wyschnieta jest od strony gdzie dotyka się z brzuszkiem
A nie pamiętam jak to było przy rodzeństwie z resztą co kilka lat inne wytyczne dotyczące pielęgnacji pęka
Jakieś plany mają wobec ciebie? Będą wywoływać?Przybiera to najważniejsze, a ode śpisz gdy ktoś przejmie mała. Lub podczas innej jej drzemki.
reklama
Moj też się każe nosić. Ostatnio mam wrażenie, że w ogóle nie śpi w łóżeczku. Zwłaszcza wieczorami jest atak histerii i wiszenie na cycu. Czytałam, że to niby normalne,ale czasami już tak wyje, ze się zastanawiam czy coś mu nie dolega.I jak się dziewczyny czujecie?
Plus jest taki, że ładnie przybiera - wczoraj już miał prawie 4600 g.
U nas kikut odpadł po tygodniu.