reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

O to by była fajna opcja.

U nas miała być wielka burza i przyszła bólem. Dziś trochę chłodniej, ale duszno.
U mnie też miała być wielka burza i nawet nic nie przyszło a liczyliśmy na odrobinę deszczu to może i chłodniej by się zrobiło a tu dupka 🙈😜
A kobitki w 2 paku jak się mają
I mamy rozpakowane 😊
Starszym dzisiaj szkolną wyprawkę kupowaliśmy dobrze że już staruchy

reklama
U mnie też miała być wielka burza i nawet nic nie przyszło a liczyliśmy na odrobinę deszczu to może i chłodniej by się zrobiło a tu dupka 🙈😜
I mamy rozpakowane 😊
Urwało mi zdanie 🙈bo chciałam napisać że dobrze że staruchy to tylko chcieli zeszyty i długopisy 😆
Dla matki i ojca mniejszy wydatek

I mamy rozpakowane 😊
Kłuje mnie w kroczu, i mam pobolewanie w krzyżach, ale to od krzywego leżenia. Młody nisko się rusza a mnie nadal mdli. I trochę się denerwuję. Taki nie pokój mam.

O dla starszej muszę zeszyty dkupić. I dla obu przybory szkolne. Już trzeci raz cyrkiel kupuję bo moja starsza wszystko na części rozkłada a potem gubi. 🤦

Edit. Cisza idę spać.

Ostatnia edycja:
Kłuje mnie w kroczu, i mam pobolewanie w krzyżach, ale to od krzywego leżenia. Młody nisko się rusza a mnie nadal mdli. I trochę się denerwuję. Taki nie pokój mam.

O dla starszej muszę zeszyty dodkupić. I dla obu przybory szkolne. Już trzeci raz cyrkiel kupuję bo moja starsza wszystko na części rozkłada a potem gubi. 🤦
Oj to całkiem możliwe że już chwila moment 😁
Z Młoda tak dziwny niepokój miałam wieczorem na dzień przed tz powiedziała bym że na 12h przed skurczami i Mdliło mnie całą noc i pojawiły się pojedyncze askurcze co 40min jeden i tak do 9.00 rano a pozniej już z górki 😉

Moje też tak miały z cyrklami
Ołówki gumkę wiecznie tracił a o zgubionych temperówkach już nie mówię w ciągu roku z 8 🙈 albo wiecznie połamane kredki i obgryzione 😆

Kolejna spokojna noc.
Może cos w tym jest że jak rodzeństwo rodzi się tak.... to następne też ok tego terminu 😊
U mnie taka rozbierzność +/- 2 dni z tymi porodami
A ty chyba wspominałaś że poprzednie córki 7 i 8 dni po
Napewno bliżej jak dalej masz 😉😘
Z perspektywy czasu pochodziła bym jeszcze z brzuszkiem czasem mi go brak tym bardziej że mi towarzyszył ok 6 miesięcy bo ja to szybko mam brzuszek bo jachuda, mała i niska to już w 12 tc mi wyskakuję ☺😊

A wczoraj dotarła do mnie burza o 1.00 w nocy tak waliła piorunami w parku a pierwszy uderzył tak blisko że jak by bomba wybuchła aż tak mnie wybudził że ja prawie w amoku do swojego krzyczałam....Grześ co to było....🙈🤣
I z godzinę tak grzmiało i błyskało

Nas wszystko ominęło i bawiliśmy się dziś na basenie przez 4 h. O mag ile ja się razy ja wstawałam z koca, lub kucałam nad brzegiem basenu. Powiem że zmęczyło mnie to.

Nas wszystko ominęło i bawiliśmy się dziś na basenie przez 4 h. O mag ile ja się razy ja wstawałam z koca, lub kucałam nad brzegiem basenu. Powiem że zmęczyło mnie to.

O ja puki odry nam nie otruli mieliśmy fajną plaże na którą często z najmłodszym jeździłam 🥲
Albo nad morze ale zawsze przerażał mnie powrót bo zazwyczaj z najmłodszym to dla atrakcji pociogem jeździmy no i samo to że mamy karte dużej rodziny to bilet nas kosztuje ze Szczecina do Świnoujścia 12zl
Ale powrót czasem masakra ludzie o miejsca się zabijali 😱😱😱 jeden na drugim płacz dzieci masakra
Oj i tak pamiętam ile to trzeba się na wstawać i na kucać 😄
A ja przy 4 latku to co chwila
mama chodz do wody
Mama zrobisz zamek
Mama sisiu
Mama zrobisz baze z piasku...itp i tak ciągle 😆
A ostatnio jak byliśmy na 5 sni pezed porodem niby słońca nie było wystawiłam bebzon w stroju i na wieczór dopiero zobaczyłam że świeci jak czerwona żarówka tak go przypiekłam😄
Był to wtorek a wizytę miałam w czwartek i dostałam po uszach że wystawiłam go na słońce 🙈😁

reklama
O ja puki odry nam nie otruli mieliśmy fajną plaże na którą często z najmłodszym jeździłam 🥲
Albo nad morze ale zawsze przerażał mnie powrót bo zazwyczaj z najmłodszym to dla atrakcji pociogem jeździmy no i samo to że mamy karte dużej rodziny to bilet nas kosztuje ze Szczecina do Świnoujścia 12zl
Ale powrót czasem masakra ludzie o miejsca się zabijali 😱😱😱 jeden na drugim płacz dzieci masakra
Oj i tak pamiętam ile to trzeba się na wstawać i na kucać 😄
A ja przy 4 latku to co chwila
mama chodz do wody
Mama zrobisz zamek
Mama sisiu
Mama zrobisz baze z piasku...itp i tak ciągle 😆
A ostatnio jak byliśmy na 5 sni pezed porodem niby słońca nie było wystawiłam bebzon w stroju i na wieczór dopiero zobaczyłam że świeci jak czerwona żarówka tak go przypiekłam😄
Był to wtorek a wizytę miałam w czwartek i dostałam po uszach że wystawiłam go na słońce 🙈😁

Do góry