Widzę, że nie tylko ja nie śpięHmmm klaskać, tego nie próbowałam. Ciekawe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że nie tylko ja nie śpięHmmm klaskać, tego nie próbowałam. Ciekawe
KasłaćHmmm klaskać, tego nie próbowałam. Ciekawe
Hahahaha
śmieszne to trochę ale mówił że tak bywaO reety takie kwiatki z życia płodowego są??
Muszę przestać czytać posty po nocy heheHahahaha
Ale jakbyśmy we dwie matki na KTG KLASKAŁY jak GOSPEL i śpiewały to pewnie i dzieci nie zasnęłyby!
Mnie na 3 dni przed porodem tak na sprzątanie wzięło i gotowanie że masakraMały dziś spokojny, mało co się rusza, sprzątałam i upiekłam szarlotkę. Teraz leżę i czekam na jego ruchy. Zaraz zacznę kasłać.
To jak ja dzis….Mnie na 3 dni przed porodem tak na sprzątanie wzięło i gotowanie że masakra
Ale po tym nagle ogarnęło mnie straszne zmęczenie mogła spać na stojąco i byłam strasznie głodna co chwila i tak jak już pisalam przestałam wstawać na nocne siusiu
, TrzymamTo jak ja dzis….