reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Jak byłyśmy dzisiaj u dr wyszło że mała ma jedno uszko troszkę zgniecione z tyłu i śmiał się że to z brzucha i jak rosła po 30tc to musiała opierać się gdzieś na mojej kości miednicy albo spojeniu łonowym 😂
Z tego co pamiętam no to od 30tc siedziała już głową w dół 😊
To jak mój starszy tak zaciskał piąstki w brzuszku i ostatnie małe paluszki że też urodził się ale z krzywymi małymi paluszkami tak jak by w pierwszym stawie za paznokciem zostały skręcone

Moja położna kazała odciągać do uczucia ulgi, ale to co piszesz ma większy sens. Na razie zrezygnuję z laktatora.
Czasami te zalecenia są tak rozbieżne, że już głupieje. Bywa tak, że w tej samej sprawie położna, cdl i pediatra mówią mi zupełnie inne rzeczy.
Dokladnie
Mize trzeba wszystkiego probowac troche
Sama nie wiem a ja bez doswiadczenia to juz calkiem oglupiona jestem

Muszę coś takiego kupić. Mam muszle, ale z dziurami - oczywiście założyłam je na odwrót i wszystko mi się wylało.
Najgorsze było to, że przy tym zastoju w ogóle nie miałam wycieków. Przez pierwszy dzień ani przy karmieniu ani laktatorem nie mogłam tego ruszyć. Po prostu na stałe był kamień.
Te z dziurkami to jak smarujesz kremem i chcesz zalozyc pod bluzke zeby tlen byl. Tak mowili… a te bez dziurek wlasnie do zbierania mleczka.

Jak byłyśmy dzisiaj u dr wyszło że mała ma jedno uszko troszkę zgniecione z tyłu i śmiał się że to z brzucha i jak rosła po 30tc to musiała opierać się gdzieś na mojej kości miednicy albo spojeniu łonowym 😂
Z tego co pamiętam no to od 30tc siedziała już głową w dół 😊
To jak mój starszy tak zaciskał piąstki w brzuszku i ostatnie małe paluszki że też urodził się ale z krzywymi małymi paluszkami tak jak by w pierwszym stawie za paznokciem zostały skręcone
O reety takie kwiatki z życia płodowego są??

reklama
Do góry