A moze to przez to ze sie w nocy spocilam jak szczur?? Czy hormony tak nie dzialaja ze sie czlowiek poci??Miałam ostatnio to samo z sikaniem. Normalnie latałam po kilka razy w nocy a ostatnie dwie noce miałam spokojne. Dopiero poszłam nad ranem.
reklama
Oj działają, działają. Ja się straszy pocę, czasem biorę prysznic kilka razy w ciągu dnia. A do toalety chodzę max 1raz w tej ciąży, jakoś mało. W poprzedniej też latałam po kilka razy.A moze to przez to ze sie w nocy spocilam jak szczur?? Czy hormony tak nie dzialaja ze sie czlowiek poci??
Zflustrowana
Fanka BB :)
Hormony hehe a ja myślałam że to moja tusza i dlatego tak się poce
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ja się zaczelam pocić pod nosem i pod dolną wargą i tak mnie to strasznie stresuje że co chwila mam wrażenie że makijaż mi spłynąłHormony hehe a ja myślałam że to moja tusza i dlatego tak się poce
A propos snów i oczekiwania to do mnie nie dociera że to już końcówką i co lepsze tak bardzo to bagatelizuje że nadal torby nie mam spakowanej
Szalona kobieto! Podziwiam za odwage! pod nosem tez wlasnie sie poce! Ale tylko jak mam krem bb. Podklad chyba dZiala cudaJa się zaczelam pocić pod nosem i pod dolną wargą i tak mnie to strasznie stresuje że co chwila mam wrażenie że makijaż mi spłynął
A propos snów i oczekiwania to do mnie nie dociera że to już końcówką i co lepsze tak bardzo to bagatelizuje że nadal torby nie mam spakowanej
Zflustrowana
Gdyby nie to że mąż naciskał w tamtym tygodniu na spakowanie torby to pewnie bym tego nie zrobiła jeszcze. Więc jest spakowana, tylko ładowarki do tel i przekąsek w niej nie ma.A propos snów i oczekiwania to do mnie nie dociera że to już końcówką i co lepsze tak bardzo to bagatelizuje że nadal torby nie mam spakowanej
A tylko dlatego prosił o to bo on pracuje nie ma wolnego i jak będą skurcze to mam wzywać karetkę i poprosić sąsiadkę by miała oko na dzieciaki. A gdy tylko wody to na spokojnie do koleżanki dzieci dam i sama pojadę.
I jak tam u was? Ja mam na dzisiaj termin i dzisiaj mamy z mężem rocznicę ślubu, tak wiec czekam, aż córcia zrobi nam prezent i dziś wyskoczy
A tak na serio to nie wierzę, że dziś się zacznie, więc muszę przepakowac torbę i jutro stawiam się na oddział skurcze nadal mam ale nieregularne.
Ciągle myślę o @mysza33 jak malutki się ma mam nadzieję, że dobrze.
A tak na serio to nie wierzę, że dziś się zacznie, więc muszę przepakowac torbę i jutro stawiam się na oddział skurcze nadal mam ale nieregularne.
Zflustrowana
Też trzymam kciuki za Stasia małego wojownika. Mam nadzieję że u nich wszystko dobrze. Że woda w płucach była zachłystowa i po usunięciu problem znikł.I jak tam u was? Ja mam na dzisiaj termin i dzisiaj mamy z mężem rocznicę ślubu, tak wiec czekam, aż córcia zrobi nam prezent i dziś wyskoczy
Dona nigdy nie mów nigdy do końca dnia daleko, trzymam kciuki.
MatkaJoanna
reklama
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj byłam na ktg, jakiś jeden skurcz się zapisał. W moim przypadku wolę dotrwać do CC w poniedziałek.