reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Mam pytanie jak tam u Was dziewczyny mają się Wasze piersi? Ja od początku ciąży mialam tylko kilka dni gdzie były bardzo wrażliwe i czasem przy spaniu bolały jakby miały pęknąć to było gdzies w 10 tc. Dziś u mnie 13+4 i od dwóch dni czuję że znowu bolą przy dotyku ale nie tak nie do zniesienia

reklama
Mam pytanie jak tam u Was dziewczyny mają się Wasze piersi? Ja od początku ciąży mialam tylko kilka dni gdzie były bardzo wrażliwe i czasem przy spaniu bolały jakby miały pęknąć to było gdzies w 10 tc. Dziś u mnie 13+4 i od dwóch dni czuję że znowu bolą przy dotyku ale nie tak nie do zniesienia
Różnie, raz bolą a raz nie. Większe są już o pełen rozmiar. Teraz mnie bardziej bolą od strony pach.

Cześć dziewczyny ja tez mam termin na 20.08 raczej będzie wcześniej, niż później bo to ciąża bliźniacza. Dzisiaj kończę 13tc:-) Powiedzcie mi jak tam wasze pociechy zareagowały na rodzeństwo? Bo u nas synek tak różnie. Mam wrażenie, ze taki smutny się trochę zrobił jak ubranka zobaczył, ze kupujemy. pozdrawiam serdecznie:-)

Cześć dziewczyny ja tez mam termin na 20.08 raczej będzie wcześniej, niż później bo to ciąża bliźniacza. Dzisiaj kończę 13tc:-) Powiedzcie mi jak tam wasze pociechy zareagowały na rodzeństwo? Bo u nas synek tak różnie. Mam wrażenie, ze taki smutny się trochę zrobił jak ubranka zobaczył, ze kupujemy. pozdrawiam serdecznie:-)
Gratuluję bliźniaków :) .
Co do rodzeństwa to hmm u nas był lekki bunt , mamy nastolatka w domu i potrzebował czasu,żeby zaakceptować fakt , ze bedzie miał rodzeństwo...

Druga mama u nas z bliźniakami :) gratuluję. Mój syn fajnie zareagował ale ma 4 lata, w lipcu 5 więc nie sądzę żeby jeszcze do końca wiedział co to dla niego oznacza

Słuchajcie czy to prawda , że w zależności od od tego czy jest wysokie czy niskie wolne bhcg można wstępnie określić płeć dziecka ?🤔

Słuchajcie czy to prawda , że w zależności od od tego czy jest wysokie czy niskie wolne bhcg można wstępnie określić płeć dziecka ?[emoji848]
Pierwsze słyszę [emoji848] ...

Kiedyś słyszałam teorię, że jak na poczatku ciąży są duże przyrosty bety to bedzie dziewczynka ... ale jakby w moim przypadku zupełnie się to nie potwierdza [emoji2356]

Pierwsze słyszę [emoji848] ...

Kiedyś słyszałam teorię, że jak na poczatku ciąży są duże przyrosty bety to bedzie dziewczynka ... ale jakby w moim przypadku zupełnie się to nie potwierdza [emoji2356]
Hehe próbuję wywróżyć, ciężko doczekać do badań połówkowych gdzie będzie już widać płeć🙂P.s nie robiłam badań bety

reklama
Druga mama u nas z bliźniakami :) gratuluję. Mój syn fajnie zareagował ale ma 4 lata, w lipcu 5 więc nie sądzę żeby jeszcze do końca wiedział co to dla niego oznacza
Mój jak miał 4 lata to gadal, ze chce rodzeństwo. Teraz mu przeszło a jeszcze bardziej nie zadowolony bo chciał braci. No, ale niestety są dwie dziewczynki. A może to lepiej trochę spokojniej będzie:-) syn chodził i gadał do brzucha „ rośnijcie siusiaczki” i teraz zawiedziony. A Ty tez bliźniaki? Już wiadomo co tam rośnie :p

Do góry