reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Jeśli czujesz, że coś może Cię brać, to najlepsze domowe sposoby - herbata z cytryną i imbirem, czosnek, itp. Ewentualnie paracetamol. W ciąży temperatura może być podwyższona, więc się nie przejmuj :)

Przy okazji zapraszam Cię na wątek zamknięty, do którego dostałaś dostęp w prywatnej wiadomości :):)
Bardzo dziękuję za zaproszenie. To chyba chwilowy skok, dzisiaj jest już ok. Ale ja już jestem taka panikara, że zaraz się naczytam i jedzie w głowie czarny scenariusz..

reklama
Ja pamiętam jak na początku ciąży też poczułam się tak jakoś niewyraźnie i postanowiłam zmierzyć temperaturę, wyszła mi wtedy 37,3. O matko. W jaką ja wpadłam panikę! Już miałam wizję, że to ten durny wirus i wgl, ryczałam jak bóbr mężowi... Dopiero mąż przytomnie zaczął czytać, że w ciąży temperatura jest z automatu wyższa i żeby się tym nie martwić. Także no... Panikara ze mnie jak nic 🤪 🙈 Ale już teraz to wiem i na drugi raz będę mądrzejsza 😃

reklama
Do góry