Ja biorę, nie mam bólu głowy, generalnie nie odczuwam żadnych dolegliwości po nim.Czesc! Przebrnęłam przez cały wątek i postanowiłam się ujawnić termin z aplikacji mam na 18 sierpnia. W poniedziałek byłam na pierwszej wizycie i był zarodek z serduszkiem bardzo się ucieszyłam bo we wrześniu stwierdzono u mnie poronienie zatrzymane niestety, serduszko w ogóle nie zaczęło bić. Niestety doktor znalazła też krwiaka :/ co prawda oddalony od pęcherzyka ale i tak się zaniepokoilam przepisała mi duphaston. Powiedzcie, te które też biorą duphaston, też Was tak po nim boli głowa ? Gratuluję wszystkim bijących serduszek
reklama
Ja cały czas mam jakieś plamienia, a na USG wszystko ok luteinę dostałam na wszelki wypadek i zakaz stresowania sięJa już po wizycie, wszystko ok, zarodek widać, już też biło termin z usg na 28.08 martwiłam się bo mialam trochę plamien w zeszłym tyg, ale okazuje się że wszystko ok Zobacz załącznik 1223796
M
madziejkaa359
Gość
Ja biorę, bol głowy pojawił się kilka razy ale ja z natury mam często bóle migrenowe wiec nie wiąże tego z duphastonemCzesc! Przebrnęłam przez cały wątek i postanowiłam się ujawnić termin z aplikacji mam na 18 sierpnia. W poniedziałek byłam na pierwszej wizycie i był zarodek z serduszkiem bardzo się ucieszyłam bo we wrześniu stwierdzono u mnie poronienie zatrzymane niestety, serduszko w ogóle nie zaczęło bić. Niestety doktor znalazła też krwiaka :/ co prawda oddalony od pęcherzyka ale i tak się zaniepokoilam przepisała mi duphaston. Powiedzcie, te które też biorą duphaston, też Was tak po nim boli głowa ? Gratuluję wszystkim bijących serduszek
Ja biorę duphaston 3x2 tabletki ponieważ pojawiły się plamienia, wcześniej przyjmowałam 3x1. Niestety źle się czuje, boli mnie głowa, mam mdłości itp. Nie wiem na ile jest to spowodowane naturalnymi objawami ciąży a przyjmowanymi lekami.Czesc! Przebrnęłam przez cały wątek i postanowiłam się ujawnić termin z aplikacji mam na 18 sierpnia. W poniedziałek byłam na pierwszej wizycie i był zarodek z serduszkiem bardzo się ucieszyłam bo we wrześniu stwierdzono u mnie poronienie zatrzymane niestety, serduszko w ogóle nie zaczęło bić. Niestety doktor znalazła też krwiaka :/ co prawda oddalony od pęcherzyka ale i tak się zaniepokoilam przepisała mi duphaston. Powiedzcie, te które też biorą duphaston, też Was tak po nim boli głowa ? Gratuluję wszystkim bijących serduszek
No ja biorę dopiero od 4 dni i od razu pojawiły się bole głowy, a mnie głowa nigdy nie boli:/ i też się słabo czuje, więc podejrzewam,ze w moim przypadku to duphaston jest winowajcą no nic, mam nadzieję że to przejdzie oby do 12 tygodnia ,żeby zaczął się wreszcie ten najlepszy etap ciążyJa biorę duphaston 3x2 tabletki ponieważ pojawiły się plamienia, wcześniej przyjmowałam 3x1. Niestety źle się czuje, boli mnie głowa, mam mdłości itp. Nie wiem na ile jest to spowodowane naturalnymi objawami ciąży a przyjmowanymi lekami.
Ja biorę duphaston na torbiel ciążowa. Dr mówiła, że mogę mieć po nim spotęgowane nudności, aczkolwiek nie widzę różnicy. Mam je tak czy siak nie zauwazylam po nim jednak bólu głowy.Czesc! Przebrnęłam przez cały wątek i postanowiłam się ujawnić termin z aplikacji mam na 18 sierpnia. W poniedziałek byłam na pierwszej wizycie i był zarodek z serduszkiem bardzo się ucieszyłam bo we wrześniu stwierdzono u mnie poronienie zatrzymane niestety, serduszko w ogóle nie zaczęło bić. Niestety doktor znalazła też krwiaka :/ co prawda oddalony od pęcherzyka ale i tak się zaniepokoilam przepisała mi duphaston. Powiedzcie, te które też biorą duphaston, też Was tak po nim boli głowa ? Gratuluję wszystkim bijących serduszek
Tak. Jestem. To weźmiesz L4 normalnie. Dostaniesz chorobowe.Dziewczyny, czy któraś z Was jest na własnej działalności? Martwię się o to, czy dam rade pracować - na razie wróciłam po świątecznym urlopie i jest ciężko.
Mnie nie tyle boli ci nasilają się mdłości po nim:/Czesc! Przebrnęłam przez cały wątek i postanowiłam się ujawnić termin z aplikacji mam na 18 sierpnia. W poniedziałek byłam na pierwszej wizycie i był zarodek z serduszkiem bardzo się ucieszyłam bo we wrześniu stwierdzono u mnie poronienie zatrzymane niestety, serduszko w ogóle nie zaczęło bić. Niestety doktor znalazła też krwiaka :/ co prawda oddalony od pęcherzyka ale i tak się zaniepokoilam przepisała mi duphaston. Powiedzcie, te które też biorą duphaston, też Was tak po nim boli głowa ? Gratuluję wszystkim bijących serduszek
Mnie jeszcze czeka wizyta w 9t4d i jesli z maluszkiem będzie ok, to pewnie wtedy będę się umawiać na ostatnią chwilę :ODziewczyny a ja jeszcze tak z ciekawości, na kiedy macie umówione usg genetyczne? Ja umówiłam się na 25.01, to będzie jakoś 12+5
reklama
Tak szczerze, to co lekarzowi do tego, czy komuś powiesz, czy nie? Moim zdaniem to nie jest sprawa lekarza i takie teksty niczemu nie służa, a do tego sieja ziarno niepewności.. Sa ludzie, którzy mówia wszystkim po pozytywnym teście i też nikomu nic do tegoHej Dziewczyny Pędzę do Was z info prosto z wizyty. Stres miałam na poczekalni niesamowity, serce mi waliło jak oszalałe czy wszystko jest ok i okazuje się, ze jest! Z USG 7+3, widać było zarodek i bijące serduszko tętno 158, ciąża na tę chwilę rozwija się prawidłowo, ale pani doktor zaleciła nie informować nikogo do 3 miesiąca. Pani doktor sama z siebie zapytała czy poprosić do gabinetu partnera, żeby zobaczył badanie na żywo, bardzo miło z jej strony Kolejną wizytę mam 21.01.