Reniferek92
Fanka BB :)
Z obiadów to często stawiam na zupy, naleśniki. Nie mogę patrzeć na mięso
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w pierwszej ciazy od początku fasolka była nazywana maliną, no i z maliny wyszła dziewczynka. Teraz mój mąż co chwilę chodzi i pyta jak się ma Zosia, a co wyjdzie z Zosi to się okażeOstatnio jak nastawiliśmy się na chlopca, głównie ja, to imie dla córki wybraliśmy dopiero po porodzie.
Chociaż wcześniej już poznaliśmy płeć to pomysłów brakowało.[emoji2957]
Mam 2 wizytę w tym samym dniu dziś 7t4dCześć dziewczyny szalejecie z postami aż trudno nadążyć
Jeśli chodzi o poród to chyba należę do tych które wolą być "same" ale to taka teoria bo jeszcze nigdy nie rodziłam. Za to bardzo brakuje mi właśnie męża na badaniach, jest to dla mnie za każdym razem duży stres biorąc pod uwagę że jestem po poronieniu zatrzymanym..
Co do TSH to u mnie skoczyło z 1,6 na 3 i dawka euthyrox z 25 na 50. W poprzedniej ciąży sytuacja zupełnie odwrotna.
Z moich objawów to wczoraj( 8+1)powitalam porcelanę nie zdążyłam ze śniadaniem... Piersi dopiero zaczęły mnie boleć wcześniej tylko napuchnięte były. Dziwi mnie ciągle to że jest mi mega zimno w stopy, dłonie a brzuszek ciepły, cos jakby krew tylko w wybranych partiach ciała krążyła próbuje się nie nakrecac i dopytam o to na następnej wizycie... Brzuszek też jakby się zaokrąglił tylko pewnie to gazy
Wizyta dopiero 26.01...
Dziewczyny co gotujecie na obiady?
Miłego dnia
My teraz wymyślamy tylko imiona dziewczęce jakoś żadne z nas nie rzuca pomysłów chłopięcych imion.Ostatnio jak nastawiliśmy się na chlopca, głównie ja, to imie dla córki wybraliśmy dopiero po porodzie.
Chociaż wcześniej już poznaliśmy płeć to pomysłów brakowało.