Tak było już. W 6+4 słyszałam.Lisa_ a było serduszko?
reklama
Nunia
Fanka BB :)
Ja jak dostalam tabletki dopochwowo to przy pustym pecherzyku ruszylo sie jakos po 5 godzinach. Potem i tak na łyżeczkowanie.Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Drugi raz odebrano mi szansę na bycie mamą.
Trzymaj się rozumiem Twój zal, to bardzo trudne przezycia
Bardzo mi przykro Natasza27Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Tak bardzo mi przykro [emoji22]
A
auslanderka
Gość
@Natasza27 trzymaj się. Obyś jeszcze w tym roku została szczęśliwą mamą.
Mi w końcu udało się dodzwonić do ginekologa. Wizyta nr 1 dopiero na 21.01, to będzie 8+4. Z jednej strony się cieszę bo już nie będzie niedomówień, ale z drugiej jej jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać....
W ciąży z synem miałam może ze 2 tygodnie lekkie mdłości, teraz jeszcze się nie rozkręciły, tylko muszę co 3h coś podjeść i jest ok. Marzę o 2 chłopcu. Ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe.
Czy ktoś jeszcze czeka na 1 wizytę?
Gratuluję udanych wizyt. Miłego dnia
Mi w końcu udało się dodzwonić do ginekologa. Wizyta nr 1 dopiero na 21.01, to będzie 8+4. Z jednej strony się cieszę bo już nie będzie niedomówień, ale z drugiej jej jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać....
W ciąży z synem miałam może ze 2 tygodnie lekkie mdłości, teraz jeszcze się nie rozkręciły, tylko muszę co 3h coś podjeść i jest ok. Marzę o 2 chłopcu. Ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe.
laurelle
Moja przyjaciółka miała okropne mdłości i wymioty, aż wylądowała w szpitalu a czeka na chlopczyka. Ja nie mam w zasadzie żadnych mdłości, nie wymiotowałam ani razu i ciekawa jestem co będzie u nas Myślę, że to nie ma związku z płciąWidziałam takie opaski w rossmannie. Oby z tymi chłopczykami się u mnie sprawdziło^^
elciaaaak
ja mam dzisiaj pierwsze USG, a w czwartek wizytę u gin@Natasza27 trzymaj się. Obyś jeszcze w tym roku została szczęśliwą mamą.
Ja chciałabym Dziewczynkę mam nadzieje, ze się uda
Ja też nie mam żadnego przeczucia zdarza mi się bez namysłu coś powiedzieć typu "malutka" że ONA, itp, ale jak tak myślę, to nie mam parcia na konkretną płeć zawsze chciałam parkę, najpierw chłopca potem dziewczynkę, żeby miała starszego brata, ale odkąd zobaczyłam te dwie kreski tak nie mam żadnego ani przeczucia ani właśnie parcia, że musi być chłopakJeszcze trochę i będziemy wszystkie wiedziały, kogo się spodziewamy ja nie mam żadnego przeczucia
reklama
Mała111
hej i jak już po wizycie?
Siedzę juz pod gabinetem, poprzednia wizyta totalnie się przeciaga, miałam wejść o 12 [emoji20] czuje się, jakbym czekała na egzekucję...