Tak było już. W 6+4 słyszałam.Lisa_ a było serduszko?
reklama
Nunia
Fanka BB :)
Ja jak dostalam tabletki dopochwowo to przy pustym pecherzyku ruszylo sie jakos po 5 godzinach. Potem i tak na łyżeczkowanie.Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Drugi raz odebrano mi szansę na bycie mamą.
Trzymaj się rozumiem Twój zal, to bardzo trudne przezycia
![Sad but relieved face :disappointed_relieved: 😥](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f625.png)
Bardzo mi przykro Natasza27Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Tak bardzo mi przykro [emoji22]
A
auslanderka
Gość
@Natasza27 trzymaj się. Obyś jeszcze w tym roku została szczęśliwą mamą.
Mi w końcu udało się dodzwonić do ginekologa. Wizyta nr 1 dopiero na 21.01, to będzie 8+4. Z jednej strony się cieszę bo już nie będzie niedomówień, ale z drugiej jej jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać....
W ciąży z synem miałam może ze 2 tygodnie lekkie mdłości, teraz jeszcze się nie rozkręciły, tylko muszę co 3h coś podjeść i jest ok. Marzę o 2 chłopcu. Ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe.
Czy ktoś jeszcze czeka na 1 wizytę?
Gratuluję udanych wizyt. Miłego dnia
Mi w końcu udało się dodzwonić do ginekologa. Wizyta nr 1 dopiero na 21.01, to będzie 8+4. Z jednej strony się cieszę bo już nie będzie niedomówień, ale z drugiej jej jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać....
W ciąży z synem miałam może ze 2 tygodnie lekkie mdłości, teraz jeszcze się nie rozkręciły, tylko muszę co 3h coś podjeść i jest ok. Marzę o 2 chłopcu. Ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe.
laurelle
Moja przyjaciółka miała okropne mdłości i wymioty, aż wylądowała w szpitalu a czeka na chlopczyka. Ja nie mam w zasadzie żadnych mdłości, nie wymiotowałam ani razu i ciekawa jestem co będzie u nasWidziałam takie opaski w rossmannie. Oby z tymi chłopczykami się u mnie sprawdziło^^
elciaaaak
ja mam dzisiaj pierwsze USG, a w czwartek wizytę u gin@Natasza27 trzymaj się. Obyś jeszcze w tym roku została szczęśliwą mamą.
Ja chciałabym Dziewczynkę
Ja też nie mam żadnego przeczuciaJeszcze trochę i będziemy wszystkie wiedziały, kogo się spodziewamyja nie mam żadnego przeczucia
reklama
Mała111
hej i jak już po wizycie?
Siedzę juz pod gabinetem, poprzednia wizyta totalnie się przeciaga, miałam wejść o 12 [emoji20] czuje się, jakbym czekała na egzekucję...