princess_88
Fanka BB :)
3 mam kciuki Musi być dobrze...Siedzę juz pod gabinetem, poprzednia wizyta totalnie się przeciaga, miałam wejść o 12 [emoji20] czuje się, jakbym czekała na egzekucję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 mam kciuki Musi być dobrze...Siedzę juz pod gabinetem, poprzednia wizyta totalnie się przeciaga, miałam wejść o 12 [emoji20] czuje się, jakbym czekała na egzekucję...
Siedzę juz pod gabinetem, poprzednia wizyta totalnie się przeciaga, miałam wejść o 12 [emoji20] czuje się, jakbym czekała na egzekucję...
U mnie w laboratorium jak badają krew to całościowo i zawsze mam podany magnez, wapń, żelazo, sód, potas itd., a lekarz mi kazał zrobić wit. D i tylko tutaj mi wyszedł niedobór.Dziewczyny czy ktoras z Was robiła sobie jakieś dodatkowe badania? Bo ja sobie zrobiłam parę badan ponad te wszystkie podstawy i wyszło mi między innymi magnez mocznik i kreatynina na dolnej granicy normy, to samo sód i potas No i mimo tego że biorę pragnę, leci mi żelazo... przyznam że trochę się zaniepokoiłam, będę to konsultować dzisiaj z lekarzem.
Za to glukoza 83, więc może jednak ominie mnie ta cukrzyca ciążowa
Lekarze tak tylko pocieszają i motywują o tych wymiotach itd., ale to tylko gadanie, zdrowa ciąża od tego nie zależy na szczęście czytałam na ten temat, bo sama się martwiłam, że nie mam mdłości itp.Hej dziewczyny Nadrobiłam wszystkie wiadomości, ostatnio się nie odzywałam, bo trochę gorzej się czułam i czekałam już tylko na wizytę (wczorajszą) U nas wszystko dobrze, wczoraj wg usg 8 tydzień, wg miesiączki 10, ale u mnie one zawsze były w cały świat i wiedzialam, że nie mogę się tym sugerować jej datą. Miałam podejrzenie nawet pcos i cykli bezowulacyjnych.. Kolejna wizytę mam za 3 tyg, dostałam pakiet badań do wykonania i piękne zdjęcie bejbika w 3d Lekarz mnie też pocieszył, że jeżeli ciąża przebiega intensywnie pod względem mdłości i wymiotów tzn, że obejdzie się bez jakiś komplikacji ciążowych. Także tym się pocieszam, bo u mnie mdłości i wymioty to nieodłączny element dnia i nocy.. Muszę też pilnować wagi, bo mało jem i trochę schudłam... Ostatnio na nic kompletnie nie mam apetytu. Ale mam nadzieję, że za parę tyg już ustąpią, kolo tego 11 tyg czy 12 i będzie już tylko lepiej Miłego dnia dla Was i dużo spokoju
Widziałam takie opaski w rossmannie. Oby z tymi chłopczykami się u mnie sprawdziło^^Dziewczyny walczace z mdlosciami i wymiotami, poszukajcie opasek uciskowych na nadgarstki. Maja wszyty taki jakby guziczek, który dodatkowo uciska nadgarstki i przynosi ulgę w mdlosciach. Mi bardzo pomagają! Nie jestem pewna czy są dostępne w Europie, ale chyba tak...
No i mówią ze panie, które doświadczają bardzo silnych mdłości spodziewają się córki a przy chłopcach mdłości prawie nie ma lub są łagodne. U mnie z chłopakami się sprawdziło, teraz jest znacznie gorzej ale jak czytam co niektóre opisy to chyba jednak wciąż mam względny spokój
Przykro mi, u mnie po podaniu tabletek w nocy się zaczęło, ale u ciebie może być inaczej bo masz pusty pęcherzyk. Ja mialam juz zarodek i bylam na etapie 8+3..Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Drugi raz odebrano mi szansę na bycie mamą.
Lisa_ a było serduszko?Przykro mi, u mnie po podaniu tabletek w nocy się zaczęło, ale u ciebie może być inaczej bo masz pusty pęcherzyk. Ja mialam juz zarodek i bylam na etapie 8+3..
Jak byś miała jakieś pytania to pisz nawet na priv..
Bardzo Ci współczuję obyś już nigdy nie musiała przez to przechodzićHej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Drugi raz odebrano mi szansę na bycie mamą.