reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Hej. U mnie niestety bez zmian. Pęcherzyk 32 mm. W dodatku krwiak koło szyjki macicy. Już leże w szpitalu. Dostalam tabletki.
Drugi raz odebrano mi szansę na bycie mamą.
Ja jak dostalam tabletki dopochwowo to przy pustym pecherzyku ruszylo sie jakos po 5 godzinach. Potem i tak na łyżeczkowanie.
Trzymaj się rozumiem Twój zal, to bardzo trudne przezycia😥

@Natasza27 trzymaj się. Obyś jeszcze w tym roku została szczęśliwą mamą.

Mi w końcu udało się dodzwonić do ginekologa. Wizyta nr 1 dopiero na 21.01, to będzie 8+4. Z jednej strony się cieszę bo już nie będzie niedomówień, ale z drugiej jej jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać....
W ciąży z synem miałam może ze 2 tygodnie lekkie mdłości, teraz jeszcze się nie rozkręciły, tylko muszę co 3h coś podjeść i jest ok. Marzę o 2 chłopcu. Ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe.

Czy ktoś jeszcze czeka na 1 wizytę?

Gratuluję udanych wizyt. Miłego dnia

Widziałam takie opaski w rossmannie. Oby z tymi chłopczykami się u mnie sprawdziło^^
Moja przyjaciółka miała okropne mdłości i wymioty, aż wylądowała w szpitalu a czeka na chlopczyka. Ja nie mam w zasadzie żadnych mdłości, nie wymiotowałam ani razu i ciekawa jestem co będzie u nas :) Myślę, że to nie ma związku z płcią :D

@Natasza27 trzymaj się. Obyś jeszcze w tym roku została szczęśliwą mamą.

Mi w końcu udało się dodzwonić do ginekologa. Wizyta nr 1 dopiero na 21.01, to będzie 8+4. Z jednej strony się cieszę bo już nie będzie niedomówień, ale z drugiej jej jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać....
W ciąży z synem miałam może ze 2 tygodnie lekkie mdłości, teraz jeszcze się nie rozkręciły, tylko muszę co 3h coś podjeść i jest ok. Marzę o 2 chłopcu. Ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe.

Czy ktoś jeszcze czeka na 1 wizytę?

Gratuluję udanych wizyt. Miłego dnia
ja mam dzisiaj pierwsze USG, a w czwartek wizytę u gin :)

Ja chciałabym Dziewczynkę :) mam nadzieje, ze się uda :)

Jeszcze trochę i będziemy wszystkie wiedziały, kogo się spodziewamy :) ja nie mam żadnego przeczucia
Ja też nie mam żadnego przeczucia:) zdarza mi się bez namysłu coś powiedzieć typu "malutka" że ONA, itp, ale jak tak myślę, to nie mam parcia na konkretną płeć :) zawsze chciałam parkę, najpierw chłopca potem dziewczynkę, żeby miała starszego brata, ale odkąd zobaczyłam te dwie kreski tak nie mam żadnego ani przeczucia ani właśnie parcia, że musi być chłopak ;)

reklama
Do góry