reklama
Chyba za mały zarodek jak na widoczne serduszko, od jakieś wielkości dopiero widać. Kiedy masz kolejna wizytę??.Ja takze po 1 wizycie. Na ten moment wszystko OK - CRL 4.5mm. Lekarz powiedzial "ciaza zywa". Niemiej jednak serduszka nie slyszalam. Termin ustalony na 26.08
Kiedy najlepiej wykonac pierwsze badania te z krwi?
Ja będę robić tydzień przed kolejna wizyta..
2 lutego - chyba ze wybiore sie jeszcze do innego lekarza tak kontrolnie, ale na ten moment czuje sie dobrze, wiec chyba nie ma potrzeby szukania innych opinii na sile.Chyba za mały zarodek jak na widoczne serduszko, od jakieś wielkości dopiero widać. Kiedy masz kolejna wizytę??.
Ja będę robić tydzień przed kolejna wizyta..
Nie jestem zbyt poinformowana to moja 1 ciaza
Sylwiaaa1234
Fanka BB :)
A podała Ci wymiary pęcherzyka?Według miesiączki 7 tc, według mnie wcześniej bo pozytywny test owulacyjny miałam 8 grudnia.
mariaantonina96
Nic mi nie powiedziała, będzie pisać na wydruku z usg?A podała Ci wymiary pęcherzyka?
Sylwiaaa1234
PowinnoNic mi nie powiedziała, będzie pisać na wydruku z usg?
Szczerze to nie pamietam bo byłam tak podekscytowana a opisu wizyty mi nie dał tylko założył kartę ciąży i zobaczymy się 14 na drugiej wizycie.Też miałam ostatnia miesiaczke 23.11 . 30.12 był już widoczny u Ciebie pęcherzyk żółtkowy?
Ze zdjecia usg Widać już cos tam w środku. Mysle ze gdyby był pusty to lekarz nie założyłby mi karty ciąży no i złożył gratulacje szczerze byłam tak podekscytowana ze nie słuchałam jakTeż miałam ostatnia miesiaczke 23.11 . 30.12 był już widoczny u Ciebie pęcherzyk żółtkowy?
elciaaaak
A ja musiałam przełożyć moje dzisiejsze usg na jutro.. tak się czuję dzisiaj fatalnie (mdłości, osłabienie), ze nie dałabym rady podjechać. Zwłaszcza, ze na szybko musiałabym odwieźć córkę do domu i jechać.. nawet moj endo dzisiaj na teleporadzie stwierdził, ze po moich wypowiedziach słychać, ze się zle czuje. Oby jutro było lepiej
reklama
Puste jajo płodowe określa się chyba od 20mm pustego pecherzyka bez zarodka, wątpie żebys miała go taki duży :O mi pozytywny test ciązowy wyszedł 12 grudnia, a tydzien temu miałam jeszcze pusty pechrzyk 15,8mm, wiec u ciebie musi byc mniejWedług miesiączki 7 tc, według mnie wcześniej bo pozytywny test owulacyjny miałam 8 grudnia.