Natasza27
Fanka BB :)
Same tabletki nie wystarczyly?2 dni.. Pierwszego podali mi tabletki, a drugiego miałam lyzeczkwanie rano a popołudniu już wyszłam do domu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same tabletki nie wystarczyly?2 dni.. Pierwszego podali mi tabletki, a drugiego miałam lyzeczkwanie rano a popołudniu już wyszłam do domu..
Tabletki ruszyły, ale nie wszystko się oczyscilo. Więc aby wyjść do domu łyżeczkowanie mi zrobili..Same tabletki nie wystarczyly?
Codziennie też mi się zdarzały wizyty. Wiem, że USG nie jest szkodliwe.Co 2 tygodnie to okej. Ale tu koleżanka ma wizytę jutro i w piątek a to jest różnica 3 dni.. Więc trochę inny odstęp czasu jak 2 tygodnie.
W dzisiejszych czas to już nie wiadomo co szkodliwe a co nie na 100%Codziennie też mi się zdarzały wizyty. Wiem, że USG nie jest szkodliwe.
ja tez miałam czasem usg w odstępie kilku dni, u swojego gin, a potem np prenatalne. To, ze usg jest szkodliwe to mit.Co 2 tygodnie to okej. Ale tu koleżanka ma wizytę jutro i w piątek a to jest różnica 3 dni.. Więc trochę inny odstęp czasu jak 2 tygodnie.
I jak tam? Jesteś już po wizycie?Ja czekam dziewczyny.... Cała w nerwach. Dzisiaj 9+5.
No właśnie... Tak też myślę aczkolwiek do piątku chyba zniosę jajko.
Ja to samo przeszłam dostałam najpierw dwie tabletki było to straszne przeżycie może tak nie bolało , ale przychicznie to było straszne później powiedzieli ze muszą jeszcze zrobic łyżeczkowanie bo nie wszytko się wyczyściło to było najgorsze moje dni nawet jak wyszlam ze szpitala było mi tak ciężko psychiczne myślałam że nie dam rady drugi raz , ze nie chce ale czas leczy rany.No i proszę udało się ponownie.Drugi raz tabletek nie wezmę, bo przeszłam to tragicznie.. Boli bardziej niż i krwi jest sporo więcej, bynajmniej u mnie tak było..
Drugi raz nie przeżyłabym tego widoku...
Ale przeżyłam bez tabletek przeciwbólowych..
Ale to co zostało do badania, nie dało już odpowiedzi co było przyczyną..