I na kiedy udało Ci się zapisać? Trzymam kciuki!Zrobilam dzisiaj dokładnie to samo, zwłaszcza że jeszcze parę dni temu rozmawialysmy z angelusia wlasnie o zaniku objawów...
Podziwiam Was dziewczyny, bo ja bym chyba psychicznie nie wytrzymała gdyby mnie teraz to spotkało, zwłaszcza że mam nieciekawa sytuację w domu która i tak sprawia że ledwo ciągnę z tym wszystkim...
reklama
Kasik.K
Fanka BB :)
Tak, u mnie FHR 152 na minutę ale ciąża trochę starsza na pewno to ma wpływ.Mówiła ile uderzeń serduszka ?
M
madziejkaa359
Gość
Na 17.30 jutro. A Ty kiedy się wybierasz? Trzymam kciuki za nas obie [emoji177]I na kiedy udało Ci się zapisać? Trzymam kciuki! [emoji8]
2 dni.. Pierwszego podali mi tabletki, a drugiego miałam lyzeczkwanie rano a popołudniu już wyszłam do domu..Długo byłas wtedy w szpitalu?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dr mi mowil ze na tym etapie pomiędzy 120 a 130 uderzen jest ok i ze jeszcze przyspieszyTak, u mnie FHR 152 na minutę ale ciąża trochę starsza na pewno to ma wpływ.
Jutro 17:10, ale do lekarza za którym nie przepadam, bo tej lekarki co myślałam o zmianie lekarza nie ma teraz przez tydzień więc kicha... Chyba po prostu jutro pójdę sprawdzić czy wszystko jest ok na NFZ, a w piątek jestem umówiona do swojego lekarza i teraz nie wiem co robić, można wykonać dwa USG w tak krótkim odstępie czasu? Bo pewnie mimo, że jutro pójdę to w piątek mój lekarz zapewne też będzie chciał spojrzeć na USG swoim okiem.I kiedy kolejna?
Ja miałam podane tabletki dwukrotnie i za każdym razem poronienie było niekompletne więc miałam wykonywane łyżeczkowania. Mam nadzieje, ze nie będzie mnie to dotyczyło ale nie zgodzę się już więcej na tabletki! Ból okropny a psychicznie człowiek wysiada po wizycie w wc.
Nie wiem czy tak częste usg jest zdrowe dla dziecka na tak wczesnym etapie.. Może poczekaj do piątku na spokojnie, a ta jutrzejsza odwolaj..Jutro 17:10, ale do lekarza za którym nie przepadam, bo tej lekarki co myślałam o zmianie lekarza nie ma teraz przez tydzień więc kicha... Chyba po prostu jutro pójdę sprawdzić czy wszystko jest ok na NFZ, a w piątek jestem umówiona do swojego lekarza i teraz nie wiem co robić, można wykonać dwa USG w tak krótkim odstępie czasu? Bo pewnie mimo, że jutro pójdę to w piątek mój lekarz zapewne też będzie chciał spojrzeć na USG swoim okiem.
reklama
NattaliaKrk
Fanka BB :)
Ja mam nadzieję że dostanę skierowanie na wszystkie trzy prenatalne na NFZ. Mam wskazania- urodziłam się z rozszczepem podniebienia. Ale czy dostanę i na kiedy to dowiem się 12.01 u lekarzaDziewczyny czy któraś bezie robiła badania prenatalne w 1 trymestrze? Ja mam skierowanie od lekarza by je wykonać bezplatnie, ze względu na wczesniejsze poronienie na wczesnym etapie.
Dzwoniłam się zapisać i Pani w rejestracji zapisała mnie na taki termin że będzie wtedy 11t4d. Gdzieś czytałam że najlepiej między 12-13 tyg wtedy wszystko już widać i można ocenić. Doradzicie cos?