reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ja się już z wami pożegnam. U mnie poronienie już się zaczęło. Na razie jestem w domu i mam nadzieję że sama się oczyszczę, wolałabym uniknąć szpitala w obecnych czasach. W czwartek kontrola i zobaczymy co lekarz postanowi. Trzymajcie się wszystkie zdrowo, rośnijcie w spokoju i życzę wam spokojnych i nudnych 9 miesięcy.
Bardzo , bardzo współczuje Ci. Życzę Ci by poszło po Twojej myśli i byś nie musiała jechać do szpitala . Ściskam Cię mocno , i raz jeszcze współczuje bardzo.

reklama
Ja też jestem za zamkniętym.

Ja też jutro wizyta. Chyba na 16... Nie mogę się doczekać i dawno tak się nie denerwowałam. Niech te 2 dni szybko zleca. Oby wszystko było ok
Ja mam wizytę we wtorek, wydaje się, że definiująca [emoji20] przed sylwestrem jeszcze wbiłam się do ginekolog, bo złapało mnie zapalenie, zrobila mi przy okazji usg, pęcherzyk 15.8mm, pusty. We wtorek powinien mieć ponad 20mm jeśli dobrze rośnie, a to jest granica na diagnozowanie pustego jaja płodowego. Wiem, ze nie mam na nic wpływu, bo to czy coś będzie czy nie zdecydowalo się w momencie zapłodnienia, ale nie mam w sobie wiele nadziei. Tak bardzo martwi mnie brak objawów, gdyby nie beta, nie zauważyłabym różnicy od zwykłego cyklu.

Ja się już z wami pożegnam. U mnie poronienie już się zaczęło. Na razie jestem w domu i mam nadzieję że sama się oczyszczę, wolałabym uniknąć szpitala w obecnych czasach. W czwartek kontrola i zobaczymy co lekarz postanowi. Trzymajcie się wszystkie zdrowo, rośnijcie w spokoju i życzę wam spokojnych i nudnych 9 miesięcy.
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22]

Ja mam 32 lata i dzieci 9 i 5, też się obawiam ale jak pomyślę o takim małym bobsie to od razu mi lepiej :) a ludzie niech gadają, tak zdecydowaliśmy z mężem i oby wszystko było ok :)
Ja mam 31 lat i 7 letnią córeczkę i 4 letniego synka. Zawsze bardzo chcieliśmy mieć 3 dzieci więc jestem przeszczesliwa 😊 a co sobie ktoś inny myśli to mnie nie obchodzi, obecnie prawie wszyscy mają 1-2 dzieci i ich sprawa.

Dziewczyny jeszcze fajna strona internowana , która opisuje każdy tydzień ciąży to bebiprobgram . Pl
Lubię zaglądać i czytać. W lupce wpisujemy dany tydzień ciąży i są mini informacje odnośnie ciąży, rozwoju dziecka i naszego. Znalazłam przypadkowo w necie
194833B9-5E73-429F-AB9A-28CB3A466321.jpeg

Bardzo Ci współczuje, trzymaj się ❤️

Dziewczyny a co myślicie o chińskim kalendarzu płci? ogólnie w takie rzeczy nie wierzę, ale sprawdziłam z ciekawości ze płeć mojego pierwszego dziecka tak jak i mojej koleżanki zgadzają się z tym co jest oznaczone w tym kalendarzu. Miałyście z tym jakieś doświadczenia, albo słyszałyście coś o tym? :)

Ja słyszałam ale się szczególnie nie interesowałam...nawet nie wiem, czy inne moje znajome sprawdzały w ten sposób płeć.

Jak najbardziej to rozumiem. Ja teraz obecnie 6+0. Wizyte mam 12.01 wiec jeszcze ponad tydzień. Tak samo bardzo sie denerwuje. Pierwsze dziecko. Czytam różnie wpisy a potem się martwię...
Też idę 12.01 ;) byłam juz dwa razy prywatnie przez plamienia, a teraz pójdę już na NFZ i mam nadzieję, że wszystko będzie ok

reklama
Do góry