NattaliaKrk
Fanka BB :)
Niestety dziś znowu rano miałamTrzymam mocno kciuki, żeby było oktez nie możesz się tak doczekać wizyty ? Plamienia ustały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety dziś znowu rano miałamTrzymam mocno kciuki, żeby było oktez nie możesz się tak doczekać wizyty ? Plamienia ustały?
Niestety dziś znowu rano miałamtrochę mnie to martwi ale biorę leki do wizyty i w razie czego, jakby bylo gorzej jadę na sor ginekologiczny.
Ogólnie to padnięta, zmęczona i jakaś taka wypompowana. To moja druga ciąża i jest kompletnie inna od poprzedniej. Przy synu miałam tylko ból piersi. Nic więcej. A teraz i nudności i wymioty i plamienia i to rozbicie. Dramat jakiś. A wizyty nie mogę się doczekać. A Ty jak się czujesz?nie martw się na zaś, wiem łatwo powiedzieć...
Lekkie plamienia pewnie nie są takie straszne.
Ogólnie jak się czujesz ?
Gratulacje i witamy w gronie sierpnióweczekCześćchciałam do Was dołączyć. Termin z USG 13.08.2020. To moja pierwsza ciąża
![]()
Pewnie za dużo bierzesz sobie na głowę, dlatego czujesz się taka wypompowana. Nie czytaj komentarzy, na temat plamień bo wtedy jeszcze gorzej ja juz staram się nie czytać. Ciesz się z tego co masz. Wierze, ze będziesz dobrze ! Oby nam szybko zleciało do tej wizyty...Ogólnie to padnięta, zmęczona i jakaś taka wypompowana. To moja druga ciąża i jest kompletnie inna od poprzedniej. Przy synu miałam tylko ból piersi. Nic więcej. A teraz i nudności i wymioty i plamienia i to rozbicie. Dramat jakiś. A wizyty nie mogę się doczekać. A Ty jak się czujesz?
Ja tym piep*onym Chińczykom nic a nic nie wierze! A jeśli chodzi o kalendarz, to wiek normalnie liczony i liczony po chińsku jest inny i trzeba to brać pod uwagę korzystając z tego badziewiaDziewczyny a co myślicie o chińskim kalendarzu płci? ogólnie w takie rzeczy nie wierzę, ale sprawdziłam z ciekawości ze płeć mojego pierwszego dziecka tak jak i mojej koleżanki zgadzają się z tym co jest oznaczone w tym kalendarzu. Miałyście z tym jakieś doświadczenia, albo słyszałyście coś o tym?![]()
Gratulacje i witamy w gronie sierpnióweczekjak się czujesz?
[emoji23][emoji23][emoji23] nic nie dodam jużJa tym piep*onym Chińczykom nic a nic nie wierze! A jeśli chodzi o kalendarz, to wiek normalnie liczony i liczony po chińsku jest inny i trzeba to brać pod uwagę korzystając z tego badziewia![]()