Na razie staram się dużo odpoczywać.. Piersi znów coś pobolewają, leki biorę tak jak lekarz zlecił.. Nie plamie.. Podbrzusze boli bo pewnie wszystko się rozciąga, i nie jest to mega uciążliwe.. Czekam na razie.. Staram myśleć się pozytywnie..Jeśli to jest delikatny ból to raczej powinno być wszystko w porządku.. Będziesz umawiała się do kontroli, żeby się nie martwić zbytnio? Wierzę że wszystko jest w porządku [emoji8]Ja już wiem skąd ten dziwny ból pleców, wszyscy w domu są chorzy i mają taki sam objaw bolącej skóry na plecach, bo już wyczytałam, że to są pierwsze objawy poronienia.. Do środy mam wolne i mam nadzieję że się wykuruje i wszystko będzie dobrze.. Ale po tym wszystkim chyba też pójdę dla spokoju sprawdzić czy wszystko dobrze..
reklama
No i bardzo dobrze, na pewno wszystko jest dobrze.. I już tak zostanie! Odpoczywaj kochana [emoji8]
Na razie staram się dużo odpoczywać.. Piersi znów coś pobolewają, leki biorę tak jak lekarz zlecił.. Nie plamie.. Podbrzusze boli bo pewnie wszystko się rozciąga, i nie jest to mega uciążliwe.. Czekam na razie.. Staram myśleć się pozytywnie..
blondynka87
Fanka BB :)
Ja mam 34 lata i jestem w 3ciej ciąży. Tylko moje są młodsze, ale opinią innych ludzi nie mam zamiaru się przejmować powodzenia!
Hej. Podpinam sie do Was bo nie ma jeszcze mam wrzesniowych a ja wlasnie dzis zrobilam test i wyszedl pozytywny. Mam 35 lat i juz dwoje "odchowanych" dzieci w wieku 13 i 8 lat. Strasznie się stresuje ze nie dam juz rady po latch ogarnac jeszcze takiego malca. Boje sie tez opinii innych ze jeszcze mi sie chcialo miec 3 dziecko. Poki co nastrój kiepski i lekkie przerażenie. Czy sa tu jakies "doswiadczone" mamy?
Nunia
Witam wszystkie nowe i "stare" dziewczyny
Ja czuję się całkiem dobrze ale piersi bolą raz mocniej raz mniej. Mdłości takie delikatne a wizyta dopiero 18.01
Jak ten czas przetrwać? Jutro do pracy, to pewnie jakoś minie.
Ja też jestem za zamknietym forum a nie FB.
Ja czuję się całkiem dobrze ale piersi bolą raz mocniej raz mniej. Mdłości takie delikatne a wizyta dopiero 18.01
Jak ten czas przetrwać? Jutro do pracy, to pewnie jakoś minie.
Ja też jestem za zamknietym forum a nie FB.
Ja również się witam, na podstawie usg termin to 1.08.
Byłam już na wizycie 10.12 (6t4d) gdzie była potwierdzona czynność serduszka. Od tego czasu przebywam na L4, ponieważ pracuje w aptece. W czwartek ide na kolejna wizytę to będzie 10t4d.
Byłam już na wizycie 10.12 (6t4d) gdzie była potwierdzona czynność serduszka. Od tego czasu przebywam na L4, ponieważ pracuje w aptece. W czwartek ide na kolejna wizytę to będzie 10t4d.
k_katerina
Ja mam 32 lata i dzieci 9 i 5, też się obawiam ale jak pomyślę o takim małym bobsie to od razu mi lepiej a ludzie niech gadają, tak zdecydowaliśmy z mężem i oby wszystko było okHej. Podpinam sie do Was bo nie ma jeszcze mam wrzesniowych a ja wlasnie dzis zrobilam test i wyszedl pozytywny. Mam 35 lat i juz dwoje "odchowanych" dzieci w wieku 13 i 8 lat. Strasznie się stresuje ze nie dam juz rady po latch ogarnac jeszcze takiego malca. Boje sie tez opinii innych ze jeszcze mi sie chcialo miec 3 dziecko. Poki co nastrój kiepski i lekkie przerażenie. Czy sa tu jakies "doswiadczone" mamy?
reklama
Anitaaaa1993
Panu Kasiu czy lekarz bez problemu dał Pani chorobowe ?Ja również się witam, na podstawie usg termin to 1.08.
Ja pracuje w dużym zakładzie produkcyjnym, co prawda praca przy komputerze ale mam kontakt z dużą ilością osób...
Zastanawiam się czy jak bedę chciała pójść odrazu na zwolnienie to je dostanę...
Obecnie planuje popracować do końca marca, ale wiadomo różnie to bywa.