reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
To wieczorem jak chłop z dzieckiem pójdą spać to pospisuje nicki. Z tym że będę prosić o kilku adminów. Bo to jednak różnie jest w życiu (tfu,tfu)
Na marcówkach była na pierwszej stronie zamkniętego forum tabelka excella i każda mogła się wpisać. OM, datę wizyty, płeć, ile.dzieci. wiek. Skąd były. W sumie w moim przypadku z 7 osób z województwa było i 3 planowalysmy rodzic w tym samym szpitalu nawet, świat był mały. Była dziewczyna z wysp Kanaryjskich. Z Anglii kilka osób, z Niemiec i z.norwegii. taka wymiana informacji az miło:)

Były też dziewczyny co w kadrach pracowały, też sobie podpowiadamy jak w.zusie miały problemy albo z L4 w kadrach coś im w firmach zawaliło. Ale to na zamkniętym wszystko. Miło wspominam tam pobyt wtedy. Tym bardziej że to była pierwsza ciąża. I wszystko nowe.

To wieczorem jak chłop z dzieckiem pójdą spać to pospisuje nicki. Z tym że będę prosić o kilku adminów. Bo to jednak różnie jest w życiu (tfu,tfu)
Na marcówkach była na pierwszej stronie zamkniętego forum tabelka excella i każda mogła się wpisać. OM, datę wizyty, płeć, ile.dzieci. wiek. Skąd były. W sumie w moim przypadku z 7 osób z województwa było i 3 planowalysmy rodzic w tym samym szpitalu nawet, świat był mały. Była dziewczyna z wysp Kanaryjskich. Z Anglii kilka osób, z Niemiec i z.norwegii. taka wymiana informacji az miło:)
Bardzo fajny pomysł [emoji846]a dzięki temu, będzie można wpisywać i uzupełniać informacje samemu a nie zostawiać wszystko na głowie admina [emoji846]

Tak. Właśnie tak. Tylko ja nie wiem czy ogarnę.zamkniete:/ jeśli któraś ma więcej doświadczenia to pomogę zrobić listę nicków. Nie ma problemu. Wieczorem usiądę. Bo ja to jednak trochę atechniczna jestem:(
chyba trzeba napisać do aniaslu, która zajmuje się zakładaniem, bo pamietam, ze to ona nam zakładała wątek zamknięty na czerwcowych mamach.

Z tego co czytałam na poprzednich miesiącach z ciekawości to grupę zamkniętą robiono na FB..
ja jak w poprzedniej ciąży byłam na forum to tutaj miałyśmy zamknięty wątek, a na fejsbuku to zupełnie inne dziewczyny.. ja np na razie nie chciałabym się przenosić na fejsa, bo u mnie oprócz najbliższej rodziny nikt nie wie o ciąży, a chyba przynależność do grupy będzie widać 🤷‍♀️

Hej, ja odpoczelam w weekend porzadnie :) źle śpie ostatnio, a tak chciałam nadrobić spanie i nic z tego :) jutro mam wizytę, bedzie 10+1. Jak wszystko będzie dobrze to chyba w końcu trochę odetchnę :)

Jak coś to chętnie też znajdę się z Wami na zamkowym forum , i też wole forum od fb. No i ja jestem z Grecji , troszkę inaczej działa tu system , ale dzięki Wam czuje takie wsparcie. ♥️

reklama
Zamkniętym *** sorrki za autokorekte telefonu

Do góry