reklama
Hej. Dziewczyny znów mam mega stresa, ustal ból piersi, przy dotyku delikatnie coś tam boli, ale nie tak jak było...
Zaczęło mnie podbrzusze pobolewać, ale tak w umiarkowanym bólu, cmi..
Noc nie przespana..
Próbuje myśleć pozytywnie ale boję się że coś jest nie tak..
Wycisz sie kochana i mysl pozytywnie. Musi byc dobrze. Mnie piersi bola tez przy dotykaniu jakby i to po bokach. Mdlosci jakies tam sa ale bardzjej w ciagu dnia. Schizy mam po nocy bo wtedy zazwyczaj nic nie boli.
@Ewelina0103 ja mam 36 lat i dwoje dzieci. Najstarszy 12 w tym roku a mlodszy we wrzesniu 4.
Dziewczyny a robimy gdzieś forum zamknięte czy zostajemy na tym? [emoji4]
Mysle ze chyba zamkniety bedzie najlepiej.
A czym to się różni bo jestem zielona w tym temacie znaczy, że nikt obcy nie będzie mógł czytać?Mysle ze chyba zamkniety bedzie najlepiej.
Liana93
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Ja dzisiaj w przeciwieństwie do ostatnich dni spałam jak zabita. Ale mdłości z dnia na dzień mam wrażenie ze są coraz gorsze :/ jeśli chodzi o piersi mnie nic nie boli- brzuch tez przestałam w ogóle czuć. Ale ostatnio tez miałam taki dzień ze miałam mdłości codziennie i nagle jednego dnia prawie w ogóle ich nie było. Tez się wtedy trochę zaniepokoiłam , ale tez mi lekarka powiedziała ze tak może być
Tak. Właśnie tak. Tylko ja nie wiem czy ogarnę.zamkniete:/ jeśli któraś ma więcej doświadczenia to pomogę zrobić listę nicków. Nie ma problemu. Wieczorem usiądę. Bo ja to jednak trochę atechniczna jestem
Dzień nie miałam wymiotów. Myślałam że to już te lepsze dni nadchodzą. Taaaaa......jasneeee.....wczoraj jak przywaliło że zdwojoną siłą to nie wiedziałam czy z dzieckiem znowu lecieć do porcelany, czy płaczące odstawiać gdzie bądźCześć dziewczyny! Ja dzisiaj w przeciwieństwie do ostatnich dni spałam jak zabita. Ale mdłości z dnia na dzień mam wrażenie ze są coraz gorsze :/ jeśli chodzi o piersi mnie nic nie boli- brzuch tez przestałam w ogóle czuć. Ale ostatnio tez miałam taki dzień ze miałam mdłości codziennie i nagle jednego dnia prawie w ogóle ich nie było. Tez się wtedy trochę zaniepokoiłam , ale tez mi lekarka powiedziała ze tak może być
Z tego co czytałam na poprzednich miesiącach z ciekawości to grupę zamkniętą robiono na FB..
Tak. Właśnie tak. Tylko ja nie wiem czy ogarnę.zamkniete:/ jeśli któraś ma więcej doświadczenia to pomogę zrobić listę nicków. Nie ma problemu. Wieczorem usiądę. Bo ja to jednak trochę atechniczna jestem
Ja w czerwcu kończę 33 lata i tez to moja pierwsza ciaza kobietki, damy rade!Jestem pewna , że dasz radę ! Moja siostra w podobnym wieku rodziła i dzieciątko dało jej nadzwyczajnej siły niż przy pierwszej ciąży. Ja jestem w pierwszej ciąży i w maju skończę 33 lata. Nie przejmuj się opinia innych , dbaj o siebie i dzieci. Rodzeństwo się ucieszy , a nawet może pomogą. Rośnijcie zdrowo
reklama
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Moje maja ze soba kontakt. Maja wspolnych kolegow, ale teraz w tym wieku juz dosc czesto sie kloca. To jest moim zdaniem swietna roznica wieku bo starsze iest juz na tyle duze ze sie samo w miare ogarnie i mozna zajac sie mlodszym. Powiem Ci ze kiedy urodzilo mi się drugie dziecko to czas z nimi spedzony bul najlepszym czasem mojego zycia. Potem to juz rutyna, pospiech, praca, szkola... Bedzie dobrze.Mogę zapytać jak się u Ciebie dogadywały dzieci z różnica wieku +/-5lat? Mam na stanie 4.5latka i zastanawiam się czy się dogada z młodszym rodzeństwem. Czy to już nie za duża różnica, czy będą mieli jak się razem bawić itp