Dobry dzień [emoji6] ...
Kurczę, nie wiem jak odpowiadać na kilka postów z cytowaniem ich w jednej odpowiedzi [emoji848] na telefonie to sie chyba nie da ...
Duphaston - przepisują zapobiegawczo,branie go nie zaszkozi a moze bardzo pomóc. To progesteron,który nie jest wykrywalny we krwii .
Sex - nie mam ochoty,libido na minusie [emoji849] ale generalnie mam zakaz póki co od lekarza więc nie zwracam sobie tym głowy [emoji6]
Gratuluje wszystkich wizyty, pięknych pęcherzyków,zarodków i serduszek [emoji6] .
Jest mi przykro,ze nie każda z Was przyniosła pozytywne wieści z wizyt ,ale nie traccie nadziei - ona zawsze umiera ostatnia, nie takie cuda się działy na tym forum
.
Jezeli chodzi o prenatalne to poczytałam i zorientowałam się, że u mnie w klinice robią i tam pewnie się udam - porozmawiam o tym z lekarzem na wizycie 4.01
Wczoraj odwalilam numer,ale juz sama zwątplilam , a że biore leki na rorzedzenie krwii to strach mnie oblecial ...przy aplikacji dowcipnej tabsa musialam dotkac szyjki albo dziabnać cos pazurem i zaplalamilam na różowo potem beż wiec jakby dla swojego spokoju pojechałam na ip ..
Oczywiście nic się nie dzieje, wszystko super , spanikowalam i tyle - musze uważać [emoji87] ... w każdym razie jest piękne ciałko żółte,jest zarodek i czynność serduszka
ciąża żywa i rozwija się pięknie [emoji173] wg usg zarodek jest wielkości 5t5d [emoji2956] ulga - mega ulga ...
Korzystając okazji chciałabym , życzyć Wam Mamuśki Szymańskiej imprezy sylwestrowej hehe , a na poważnie to wszystkiego dobrego w Nowym Roku !
Spełnia marzeń i realizacji planów - niech będzie jeszcze lepszy od minionego .[emoji898]
Ide doczytać co jeszcze pisalyscie bo mam zaćmienie umysłu i nie pamiętam [emoji87]