kruszynka22
Zaangażowana w BB
ja też mam przesunięcie o ok2tyg... Chodziłam co parę dni do gin bo nie mógł nic znaleźć a według Om powinno już być coś widać. Podejrzewał pozamaciczna... Zrobiłam betę i potem powtórzyłam. Lek stwierdził że cykl musiał mi się rozjechać plus późne zagnieżdżenie. Ogólnie ostatnio jak byłam to było ok 5tc (sama dokładnie nie wiem ile) i był już piękny pęcherzyk. Powiedział że jest ok. Następna wizytę mam 7stycznia żeby podejrzeć czy jest maluszek. Nie denerwuj się. Może i u ciebie będzie dobrze. Trzymam kciuki za wasU mnie źle. Nawet bardzo. Nic praktycznie nie było widać. Pani doktor mówiła, że z tym terminem to powinno już być ciałko żółte. Nie było widać pozamacicznej, tylko dwie jakieś plamki. Endo tez gorsze niż było ostatnio. Nie chciała jeszcze dawać do szpitala na łyżeczkowanie. Daje jeszcze szanse bo mówi ze moglo być późne zagnieżdżenie i wskazywać na bliźniacza, ale bardzie kieruje się ku temu że nic z tego. Jutro idę na betę i w poniedziałek. We wtorek wizyta. Widząc po minie lekarki nie dawała szans za dużych na coś. Wiec nastawiam się na najgorsze.