Kolejna ma wizytę w środę...Robiłam dziś betę 1496, 23.12 było 145. Także wyglada ze rośnie . Wizytę mam 30.12.
reklama
Ihavehope
Fanka BB :)
a jaka dawkę paracetamolu przez cały dzień przyjmujesz? Nie chciałabym przedawkować albo zaszkodzićJa mam tak samo. Ból i wymioty. Ja biorę paracetamol w płynie dla dzieci paracetamol hasco. Ponieważ tabletki wymiotuję. Mokra ściera na głowę i klapki na oczy. Odpoczywać. Pije szejki żeby cokolwiek jeść. Lekarz mówił, że podobno w 2, 3 trymestrze będzie można coś kombinować więcej. Mam nadzieje.
Ja ostatnio wzięłam 1 tabletkę apapu, a tam chyba jest 500 paracetamolu.a jaka dawkę paracetamolu przez cały dzień przyjmujesz? Nie chciałabym przedawkować albo zaszkodzić
Kajojcia244
Aktywna w BB
Lekarz mi mówił, że maks 1 g paracetamolu. Do tej pory udawalo mi się przeżyć nie dochodząc do maksa. Staram się brać jak najmniej.a jaka dawkę paracetamolu przez cały dzień przyjmujesz? Nie chciałabym przedawkować albo zaszkodzić
Zaś inny mówił że maks 4 tabletki. Przy następnej wizycie skonsultuj się z lekarzem jak on widzi dawkowanie dla Ciebie.
Wielkie grupowe sprawdzanieKolejna ma wizytę w środę...
a masz już pęcherzyk żółtkowy? mi dzisiaj wyszło podobnie, sam pechęrzyk ciążowy 10mm, bez żółtkowego czy zarodka i czekam na wizytę 5.01. Trochę się stresujęJa już po wizycie. 5+5 pęcherzyk jest ale jeszcze bez zarodka. Następna wizyta 11.01 wtedfy już pewnie będzie serduszko.
Ciekawośćnie do tego czasu zje...
Będzie dobrze.. Owu byla pozniej, zagnieżdżenie, więc jeszcze kropek się nie pojawił. Ja tydzień temu miałam pęcherzyk 0.98 cm z zarysem ciałka żółtego..a masz już pęcherzyk żółtkowy? mi dzisiaj wyszło podobnie, sam pechęrzyk ciążowy 10mm, bez żółtkowego czy zarodka i czekam na wizytę 5.01. Trochę się stresuję
Myśl pozytywnie. Na kolejnej wizycie będzie już piękne serduszko..
Nie. Jeszcze nie ma. Obawiam że że przyszłym tygodniu też będę chciała podejrzeć czy wszystko ok.a masz już pęcherzyk żółtkowy? mi dzisiaj wyszło podobnie, sam pechęrzyk ciążowy 10mm, bez żółtkowego czy zarodka i czekam na wizytę 5.01. Trochę się stresuję
reklama
A na kiedy masz kolejna wizytę?? Robiłaś betę?? Kiedy miałaś ??Nie. Jeszcze nie ma. Obawiam że że przyszłym tygodniu też będę chciała podejrzeć czy wszystko ok.