reklama
kropelka90
Zaangażowana w BB
Ja czytalam, ze najlepszą jest czerwona herbata lepszą niż czarna, do tego pije miete, rumianek problem mam z wodą najgorzej mi idzie [emoji6]
M
madziejkaa359
Gość
A mnie dziewczyny martwi moj ciagly spadek wagi... może gdybym nie była w ciazy to byłabym zadowolona ale tak to jakoś srednio mi się to widzi... w momencie kiedy robiłam test czyli jakoś 23 listopada ważyłam 63.5kg, dzisiaj wchodzę na wagę i juz jest 61... nie ruszam tyłka z kanapy praktycznie w ogóle bo musze byc przed komputerem, troche zmniejszył mi się apetyt No ale bez przesady i tak się zadręczam ze to chyba nie do końca Dobra rzecz...
Wiesz. Patrząc na inne rzeczy możemy powiedzieć że wszystko może szkodzić dziecku.
Ja wiem o tym.
U mnie 1 kg na minusie.A mnie dziewczyny martwi moj ciagly spadek wagi... może gdybym nie była w ciazy to byłabym zadowolona ale tak to jakoś srednio mi się to widzi... w momencie kiedy robiłam test czyli jakoś 23 listopada ważyłam 63.5kg, dzisiaj wchodzę na wagę i juz jest 61... nie ruszam tyłka z kanapy praktycznie w ogóle bo musze byc przed komputerem, troche zmniejszył mi się apetyt No ale bez przesady i tak się zadręczam ze to chyba nie do końca Dobra rzecz...
Tym zadreczaniem się zrobisz większą krzywdę sobie niż tym spadkiem wagi staraj się częściej jeść jeśli nie czujesz głodu to nastaw sobie budziki tak żeby jeść regularnie i zdrowo przede wszystkim. Zależy ile masz wzrostu czy to twoja normalna waga czy masz nadwagę, ale moim zdaniem to nie tragedia, tylko trzeba zareagować i dokarmiać siebie i maluszka tylko z głowąA mnie dziewczyny martwi moj ciagly spadek wagi... może gdybym nie była w ciazy to byłabym zadowolona ale tak to jakoś srednio mi się to widzi... w momencie kiedy robiłam test czyli jakoś 23 listopada ważyłam 63.5kg, dzisiaj wchodzę na wagę i juz jest 61... nie ruszam tyłka z kanapy praktycznie w ogóle bo musze byc przed komputerem, troche zmniejszył mi się apetyt No ale bez przesady i tak się zadręczam ze to chyba nie do końca Dobra rzecz...
M
madziejkaa359
Gość
Waga przy wzroście 173, to samo mniej więcej powiedział lekarz tylko ze ja nie jestem w stanie w siebie nic wmusić, jak mam ochotę to jem, ale bardzo szybko robie się po prostu syta. Za to guzik w spodniach musze rozpinać bo jakoś tak ciasno... [emoji23]Tym zadreczaniem się zrobisz większą krzywdę sobie niż tym spadkiem wagi staraj się częściej jeść jeśli nie czujesz głodu to nastaw sobie budziki tak żeby jeść regularnie i zdrowo przede wszystkim. Zależy ile masz wzrostu czy to twoja normalna waga czy masz nadwagę, ale moim zdaniem to nie tragedia, tylko trzeba zareagować i dokarmiać siebie i maluszka tylko z głową
elciaaaak
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny i ja witam się skromnie. W piątek wyszedł mi pozytywny test, z moich przypuszczeń termin 20.08. Jutro idę na betę potwierdzić mniej więcej który może to być tydzień, bo u mnie sytuacja jest trochę „inna”, gdyż ostatni okres miałam 27.09 i mam bardzo nieregularne, a dodatkowo do początku października karmiłam jeszcze piersią pewnie nie dam nadrobić wszystkich wpisów, ale teraz postaram się być na bieżąco.
laurelle
A ja Ci zazdroszcze tez bym mogla miec ze 3 kg mniej w 1 trymestrze póki co 1 kg mniejWaga przy wzroście 173, to samo mniej więcej powiedział lekarz tylko ze ja nie jestem w stanie w siebie nic wmusić, jak mam ochotę to jem, ale bardzo szybko robie się po prostu syta. Za to guzik w spodniach musze rozpinać bo jakoś tak ciasno... [emoji23]
MtV
ile ma Twoje dziecko? Ja urodziłam w kwietniuHej Dziewczyny i ja witam się skromnie. W piątek wyszedł mi pozytywny test, z moich przypuszczeń termin 20.08. Jutro idę na betę potwierdzić mniej więcej który może to być tydzień, bo u mnie sytuacja jest trochę „inna”, gdyż ostatni okres miałam 27.09 i mam bardzo nieregularne, a dodatkowo do początku października karmiłam jeszcze piersią pewnie nie dam nadrobić wszystkich wpisów, ale teraz postaram się być na bieżąco.
Jeśli chodzi o wagę to na początku spadek kilku kg jest zupełnie normalny
Zrobiłam dziś betę, a jutro mam lekarza. Jestem ciekawa co tam wyjdzie
reklama
Właśnie rozmawiałam z ginekolog przez telefon i twierdzi, że pierwsze USG to w 12 tygodniu wedle zaleceń...
Natomiast tyle się naczytałam, że w 6-7 tygodniu warto sprawdzić czy wszystko jest okej i że serduszko już jest, że nie jestem przekonana do tego 12 tygodnia.
Co wy na ten temat uważacie?
Natomiast tyle się naczytałam, że w 6-7 tygodniu warto sprawdzić czy wszystko jest okej i że serduszko już jest, że nie jestem przekonana do tego 12 tygodnia.
Co wy na ten temat uważacie?