reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ja właśnie zrobiłam w środę i akurat byłoby 48h No ale jak sobie pomysle ze znowu będę siedzieć pol dnia i odświeżać w stresie tronę żeby zobaczyc wynik to juz się skłaniam bardziej do tego żeby jednak nie isc :D
Ja myślę że koło 12 miała bym już wynik, bo zawsze na 6 rano jeżdżę na jakiekolwiek badania [emoji846]

Dziś mnie cały czas pobolewa podbrzusze, tak jakby ciągnie, tak jakby mam wzdęcia i tak jakby boli jajnik abo kolka [emoji19][emoji2962][emoji2962]

To będzie bardzo długie 9 miesięcy [emoji2]

reklama
Ja myślę że koło 12 miała bym już wynik, bo zawsze na 6 rano jeżdżę na jakiekolwiek badania [emoji846]

Dziś mnie cały czas pobolewa podbrzusze, tak jakby ciągnie, tak jakby mam wzdęcia i tak jakby boli jajnik abo kolka [emoji19][emoji2962][emoji2962]

To będzie bardzo długie 9 miesięcy [emoji2]
A to ja tak rano nie byłam chyba jeszcze nigdy :d wlasnie tez mam tak z tym podbrzuszem ale w jeden dzień to czuje a w drugi nie dzieje się nic [emoji2368]

Trochę mnie nie było, dopiero wróciłam z córką z Izby przyjęć, na szczęście jest względnie dobrze. Ale przez to, że taki dzień, to... Nie kupiłam testu, nie mam nic w domu, więc jutro nie zrobię testu, jak miałam w planach 🤦🏻‍♀️może to i lepiej, jeden dzień do przodu lepiej, niż by miało coś nie wyjść 🤷🏻‍♀️ śpijcie dobrze :) w końcu też się może położyć, od 6:30 na nogach

Trochę mnie nie było, dopiero wróciłam z córką z Izby przyjęć, na szczęście jest względnie dobrze. Ale przez to, że taki dzień, to... Nie kupiłam testu, nie mam nic w domu, więc jutro nie zrobię testu, jak miałam w planach 🤦🏻‍♀️może to i lepiej, jeden dzień do przodu lepiej, niż by miało coś nie wyjść 🤷🏻‍♀️ śpijcie dobrze :) w końcu też się może położyć, od 6:30 na nogach
Coś poważnego ? :( ile twoja córka ma lat , chyba pisałaś ale nie potrafię znaleźć. Zdrówka wam życzę.

Coś poważnego ? :( ile twoja córka ma lat , chyba pisałaś ale nie potrafię znaleźć. Zdrówka wam życzę.
Dziękujemy 😊 może mieć wpływ, jeśli teraz nad nią nie popracujemy, cewka moczowa. Blokuje się nawet po kilka godzin z siusianiem, przy tym straszny ból. Serce mi pękało, od połowy listopada siwieje :p Córka w lipcu skończyła 2 lata

Biedna [emoji22] zdrówka dla małej [emoji8]
Dzięki Wam dziewczyny :) super mieć takie wsparcie, Męża przy sobie nie mam, to jesteście zbawieniem ;)
Wczoraj jak wróciłyśmy, to tak mnie zakulo w prawym jajniku, że aż mnie zgięło. Testu nie mam zapasowego, i się zastanawiam.. Chyba pójdę ok. 9 na betę. Okres za 3-4 dni. Może już coś wyjść?

Może, jeśli test będzie o czułości 10. Mi właśnie taki wyszedł 4 dni przed terminem miesiączki, potem kreska ciemniała :)

reklama
Test robiłabym najwcześniej po 12. Mówią, że najlepszy mocz z rana. Więc nie wiem, czy robić test po 12, czy iść na betę od razu ;)
Beta zawsze da Ci pewny wynik:) mi pierwszy test wyszedl negatywny drugi bardzo blady, wiec poszłam na bete i wszystko było jasne, wiec jak masz możliwość skoczyć to wydaje mi się ze nie ma co się bawić w testy

Do góry