reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Hej dziewczyny , tak czytam o waszej becie i zaczynam się zastanawiać... moja pierwsza 180 druga po 2 dniach 300 niby 4,5 tydzień Ale to nie takie wysokie wyniki jak wasze :( dziś byłam u gina i też jeszcze nic nie widać chodź tego się spodziewałam... Czy u was w okolicach 5 tygodnia coś już widać? ;)

reklama
Hej dziewczyny , tak czytam o waszej becie i zaczynam się zastanawiać... moja pierwsza 180 druga po 2 dniach 300 niby 4,5 tydzień Ale to nie takie wysokie wyniki jak wasze :( dziś byłam u gina i też jeszcze nic nie widać chodź tego się spodziewałam... Czy u was w okolicach 5 tygodnia coś już widać? ;)
U mnie podobnie beta, najpierw 81 a po dwóch dniach 235 wiec niższa od Twojej. W czwartek mam gina, jestem ciekawa i zaczynam się stresować...
Dam znać po wizycie ale myślę, że nie masz się czym martwić 😊

Ja jeszcze nie byłam u lekarza, dziś mam 4 tygodnie 5 dni. Czytałam, że na usg widać coś dopiero, jak beta jest powyżej 1000. Nie martw się wartościami, tylko ciesz prawidłowym przyrostem.

FCEA36AF-642F-4F79-9538-1F1228A66DE9.jpeg

Hej. Ja zdecydowanie poszłam za szybko do gina. W sumie zobaczyła jakiś pęcherzyk 2 mm i to nie jeden a dwa! Powiedziala jeszcze żebym przyszła do niej za dwa tygodnie więc 15 grudnia dowiem się czegoś więcej 🥰

Załączniki

• A6807ADA-DFB7-4D30-BAED-47F56080F99A.jpeg
    A6807ADA-DFB7-4D30-BAED-47F56080F99A.jpeg
    285,3 KB · Wyświetleń: 107
Hej. Ja zdecydowanie poszłam za szybko do gina. W sumie zobaczyła jakiś pęcherzyk 2 mm i to nie jeden a dwa! Powiedziala jeszcze żebym przyszła do niej za dwa tygodnie więc 15 grudnia dowiem się czegoś więcej 🥰
💗💗💗
Z info, które mogą się przydać nam . Gin powiedziała że trzeba bardzo dużo pić nawet dwa razy więcej niż zwykle, ponieważ z tego mają się wytworzyć wody płodowe itp. Mnie trochę postawiła do pionu . Nie wiem jakim cudem Ale przez usg zauważyła, że mało pije 😅

Ja u lekarza też jeszcze nie byłam. Idę 14.12, myślę że wtedy już coś powinno być widać ☺
Dokładnie tak jak pisze @naomi89 każda kobieta jest inna i najważniejszy jest prawidłowy przyrost a nie wynik, nie martw się 🤗

💗💗💗
Z info, które mogą się przydać nam . Gin powiedziała że trzeba bardzo dużo pić nawet dwa razy więcej niż zwykle, ponieważ z tego mają się wytworzyć wody płodowe itp. Mnie trochę postawiła do pionu . Nie wiem jakim cudem Ale przez usg zauważyła, że mało pije 😅
Staram się pić ale mi nie idzie 🤣 denerwuje mnie to że cały czas potem biegam do toalety 😂

reklama
💗💗💗
Coś w tym jest! Ja ogólnie mało piję a teraz organizm sam się o to dopomina 🙈

Do góry