Podobno imbir jest dobry na mdłościU mnie wlasnie doszły mdlosci... zjadłam śniadanie i czuje się okropnie na szczęście na razie nie wymiotuje... za godzinę mam zaliczenie na studiach. Znacie jakieś sposoby żeby złagodzić to uczucie?
reklama
Cześć to i ja chciałabym dołączyć. OM 25 październik, lekarz podejrzewał ciąże pozamaciczną ale okazało się że jest ok. 8 grudnia kolejna wizyta. Jestem po jednym poronieniu i mam trochę strach ale lekarz mówił że się zdarza żeby się nie przejmować. Staram się raz lepiej raz gorzej mi wychodzi. Ale po cichu liczę że teraz już będzie ok. Nie mam jeszcze żadnych objawów poza „ciągnięciem” brzucha.Witam. To sobie przycupne i poczekam na kogoś więcej. Bo na sierpien 2021 nie dojrzałam fora
laurelle
Fanka BB :)
Może coś w tym być, bo codziennie piję rano herbatę z imbirem a wieczorem miętę przed snem i mdłości na razie odpukać nie ma.Podobno imbir jest dobry na mdłości
Dziewczyny,pierwsze USG na pewno będzie dopochwowe?
U mnie imbir jeszcze bardziej wzmagaly mdłości, bleeePodobno imbir jest dobry na mdłości
M
madziejkaa359
Gość
Musze w takim razie kupić imbir. Pierwsze usg przezpochwowe.
Mnie tak nastraszyl lekarz. Poszłam, co prawda zbyt wcześnie, i powiedział, że ciąża pozamaciczna, dostałam skierowanie do szpitala, a tam się okazało, że piękna ciąża stresu co nie miara. Trzymam kciuki, faktycznie się może tak zdarzyć, sama jestem tego przykłademCześć to i ja chciałabym dołączyć. OM 25 październik, lekarz podejrzewał ciąże pozamaciczną ale okazało się że jest ok. 8 grudnia kolejna wizyta. Jestem po jednym poronieniu i mam trochę strach ale lekarz mówił że się zdarza żeby się nie przejmować. Staram się raz lepiej raz gorzej mi wychodzi. Ale po cichu liczę że teraz już będzie ok. Nie mam jeszcze żadnych objawów poza „ciągnięciem” brzucha.
Mi od prenatalnych dopiero przez brzuch robili, ale na fotel do samego końca wskakiwalam. No dobra. Na koniec się wdrapywałamMusze w takim razie kupić imbir. Pierwsze usg przezpochwowe.
Oby u mnie też tak było. Bardziej mnie martwi, że może się powtórzyć brak serduszka jak ostatnio. Ale nie mogę się nastawiać źle. Tym razem musi się udaćMnie tak nastraszyl lekarz. Poszłam, co prawda zbyt wcześnie, i powiedział, że ciąża pozamaciczna, dostałam skierowanie do szpitala, a tam się okazało, że piękna ciąża stresu co nie miara. Trzymam kciuki, faktycznie się może tak zdarzyć, sama jestem tego przykładem
reklama
Na pewno! Tego się trzymajmy! Mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła mieć takie myśliOby u mnie też tak było. Bardziej mnie martwi, że może się powtórzyć brak serduszka jak ostatnio. Ale nie mogę się nastawiać źle. Tym razem musi się udać