reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Hej dziewczyny , tak czytam o waszej becie i zaczynam się zastanawiać... moja pierwsza 180 druga po 2 dniach 300 niby 4,5 tydzień Ale to nie takie wysokie wyniki jak wasze :( dziś byłam u gina i też jeszcze nic nie widać chodź tego się spodziewałam... Czy u was w okolicach 5 tygodnia coś już widać? ;)

reklama
Hej dziewczyny , tak czytam o waszej becie i zaczynam się zastanawiać... moja pierwsza 180 druga po 2 dniach 300 niby 4,5 tydzień Ale to nie takie wysokie wyniki jak wasze :( dziś byłam u gina i też jeszcze nic nie widać chodź tego się spodziewałam... Czy u was w okolicach 5 tygodnia coś już widać? ;)
U mnie podobnie beta, najpierw 81 a po dwóch dniach 235 wiec niższa od Twojej. W czwartek mam gina, jestem ciekawa i zaczynam się stresować...
Dam znać po wizycie ale myślę, że nie masz się czym martwić 😊

Ja jeszcze nie byłam u lekarza, dziś mam 4 tygodnie 5 dni. Czytałam, że na usg widać coś dopiero, jak beta jest powyżej 1000. Nie martw się wartościami, tylko ciesz prawidłowym przyrostem.

FCEA36AF-642F-4F79-9538-1F1228A66DE9.jpeg

Hej. Ja zdecydowanie poszłam za szybko do gina. W sumie zobaczyła jakiś pęcherzyk 2 mm i to nie jeden a dwa! Powiedziala jeszcze żebym przyszła do niej za dwa tygodnie więc 15 grudnia dowiem się czegoś więcej 🥰

Załączniki

• A6807ADA-DFB7-4D30-BAED-47F56080F99A.jpeg
    A6807ADA-DFB7-4D30-BAED-47F56080F99A.jpeg
    285,3 KB · Wyświetleń: 113
Hej. Ja zdecydowanie poszłam za szybko do gina. W sumie zobaczyła jakiś pęcherzyk 2 mm i to nie jeden a dwa! Powiedziala jeszcze żebym przyszła do niej za dwa tygodnie więc 15 grudnia dowiem się czegoś więcej 🥰
💗💗💗
Z info, które mogą się przydać nam . Gin powiedziała że trzeba bardzo dużo pić nawet dwa razy więcej niż zwykle, ponieważ z tego mają się wytworzyć wody płodowe itp. Mnie trochę postawiła do pionu . Nie wiem jakim cudem Ale przez usg zauważyła, że mało pije 😅

Ja u lekarza też jeszcze nie byłam. Idę 14.12, myślę że wtedy już coś powinno być widać ☺
Dokładnie tak jak pisze @naomi89 każda kobieta jest inna i najważniejszy jest prawidłowy przyrost a nie wynik, nie martw się 🤗

💗💗💗
Z info, które mogą się przydać nam . Gin powiedziała że trzeba bardzo dużo pić nawet dwa razy więcej niż zwykle, ponieważ z tego mają się wytworzyć wody płodowe itp. Mnie trochę postawiła do pionu . Nie wiem jakim cudem Ale przez usg zauważyła, że mało pije 😅
Staram się pić ale mi nie idzie 🤣 denerwuje mnie to że cały czas potem biegam do toalety 😂

reklama
💗💗💗
Coś w tym jest! Ja ogólnie mało piję a teraz organizm sam się o to dopomina 🙈

Do góry