reklama
AgaStaMom
Zaciekawiona BB
Ja też dziś rozmawiałam z panią w rejestracji i powiedziała mi, że muszą zapewnić pacjentce szybsza wizytę tylko wtedy, gdy ma zaświadczenie od lekarza o ciąży lub założona kartę ciąży. W innym przypadku termin na koniec stycznia. Pani mówiła, że każda kobieta aby dostać się do gina mogłaby powiedzieć że jest w ciąży. Na moje pytanie skąd mam wziąć potwierdzenie skoro nie mogę dostać się do lekarza, pani odpowiedziała, że prywatnie. O tym żeby dostać się do przychodni przyszpitalnej można tylko pomarzyć. Jak zawsze nasza służba zdrowia jest niezawodnaAle powiedziałaś że masz pozytywny i jesteś w ciąży i chcesz potwierdzić? Bo oni wtedy muszą Cię szybciej przyjąć i nawet na NFZ musi się znaleźć szybszy termin
🤰🍼👶🏼
Fanka BB :)
O matko co za parodia. Wygląda na to, że trzeba się po prostu zapisać na NFZ na jakiś miesiąc i koniecznie zajść/być już wtedy w ciąży. No przecież to takie proste!Ja też dziś rozmawiałam z panią w rejestracji i powiedziała mi, że muszą zapewnić pacjentce szybsza wizytę tylko wtedy, gdy ma zaświadczenie od lekarza o ciąży lub założona kartę ciąży. W innym przypadku termin na koniec stycznia. Pani mówiła, że każda kobieta aby dostać się do gina mogłaby powiedzieć że jest w ciąży. Na moje pytanie skąd mam wziąć potwierdzenie skoro nie mogę dostać się do lekarza, pani odpowiedziała, że prywatnie. O tym żeby dostać się do przychodni przyszpitalnej można tylko pomarzyć. Jak zawsze nasza służba zdrowia jest niezawodna
laurelle
No dokładnie! Zastanawiam się czy nie zapisać się nawet tak po prostu do tej lekarki koło szpitala, żeby w razie czego mnie znała na pewno nie będzie to mój pierwszy lekarz, bo na koniec stycznia to ja będę koło 15tc.O matko co za parodia. Wygląda na to, że trzeba się po prostu zapisać na NFZ na jakiś miesiąc i koniecznie zajść/być już wtedy w ciąży. No przecież to takie proste!
🤰🍼👶🏼
Mam wyniki! Moja pierwsza
Beta 1449 U/l
Oczywiście jest to inna jednostka niż wszędzie w internetach () ale wg zalaczonej 'legendy' wynik jest w przedziale na 5 tydzień.
Czy któraś z Was może się wypowiedzieć dla porównania jak Wy macie? Macie U/l czy miU/ml czy jakoś jeszcze inaczej.
Co myślicie, powtórzyć w czwartek czy lepiej w piatek?
Beta 1449 U/l
Oczywiście jest to inna jednostka niż wszędzie w internetach () ale wg zalaczonej 'legendy' wynik jest w przedziale na 5 tydzień.
Czy któraś z Was może się wypowiedzieć dla porównania jak Wy macie? Macie U/l czy miU/ml czy jakoś jeszcze inaczej.
M
madziejkaa359
Gość
Po przekonwertowaniu to wychodzi chyba tyle samo co miu/ml o ile dobrze pamiętam ale jeżeli się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu. Ja dziewczyny chyba na chwile się wyłączam, mam jakieś mieszanie uczucia co do obecnego stanuMam wyniki! Moja pierwsza
Beta 1449 U/l
Oczywiście jest to inna jednostka niż wszędzie w internetach ([emoji23]) ale wg zalaczonej 'legendy' wynik jest w przedziale na 5 tydzień.
🤰🍼👶🏼
Dzięki!Po przekonwertowaniu to wychodzi chyba tyle samo co miu/ml o ile dobrze pamiętam ale jeżeli się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu. Ja dziewczyny chyba na chwile się wyłączam, mam jakieś mieszanie uczucia co do obecnego stanu
Trzymaj się i wracaj do nas szybko
Pełna nadzieji
Ma
To chyba coś podobnego do mnie bo ja ostatni raz odebrałam wynik w podobnych jednostkach mianowicie IU/L.
Ja bym poszła na kolejne sprawdzenie w czwartek. Czyli po 2 dniach
Mam wyniki! Moja pierwsza
Beta 1449 U/l
To chyba coś podobnego do mnie bo ja ostatni raz odebrałam wynik w podobnych jednostkach mianowicie IU/L.
Ja bym poszła na kolejne sprawdzenie w czwartek. Czyli po 2 dniach
Pełna nadzieji
Bądź spokojna MadziejkoPo przekonwertowaniu to wychodzi chyba tyle samo co miu/ml o ile dobrze pamiętam ale jeżeli się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu. Ja dziewczyny chyba na chwile się wyłączam, mam jakieś mieszanie uczucia co do obecnego stanu
reklama