ciazniczka
Aktywna w BB
8 grudniaKiedy masz wizyte u gina?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 grudniaKiedy masz wizyte u gina?
Co do tego hydrominum zapomnialam Ci odpowiedzieć, ale chyba wstrzymałabym się z braniem tego suplementu do wizyty u lekarza. Wiem ze niektóre zioła są przeciwwskazane w ciąży wiec myślę że powinnas się dopytać co i jak.Ja od początku października biorę codziennie kwas foliowy. Z nie- witamin biorę też Hydrominum.
Tez biorę duphaston, to chyba dzięki niemu się udało po ponad roku starańJa biore kwas foliowy zmetylowany (wyszla mi trombofilia), acard, duphaston.
Tez biorę duphaston, to chyba dzięki niemu się udało po ponad roku starań
Dziękuję, tak też zrobięCo do tego hydrominum zapomnialam Ci odpowiedzieć, ale chyba wstrzymałabym się z braniem tego suplementu do wizyty u lekarza. Wiem ze niektóre zioła są przeciwwskazane w ciąży wiec myślę że powinnas się dopytać co i jak.
Organizm sam da ci znać. W poprzedniej do południa niczym mlody Bog, a wieczorami polegiwalam . Teraz wiadomo inaczej bo dziecko małe.Dziewczyny, może to głupie pytanie ale czy jak wiecie ze jesteście w ciąży to oszczędzacie się od razu trochę bardziej, więcej odpoczywacie? U mnie wg apki 6 tydzień i poza cięższymi rankami i wieczorami (albo wydaje mi się ze słabiej się czuje albo tak serio jest) to mam duzo energii i wszystko robię normalnie: sprzątam, ćwiczę na rowerku, nosze pranie, pracuje (biurowa praca zdalna). Zastanawiam się czy nie powinnam trochę bardziej uważać. Dzis poczułam ze trochę mnie brzuch zaczal bolec pod wieczór i nie wiem czy to dlatego ze probuje sama się przekonać ze to normalny stan i się zbytnio zmęczyłam.
Jezeli czujesz się dobrze to nie ma przeciwwskazań ja do południa czuje się na przykład dobrze za to gdzieś od godziny 12/13 mam taki zjazd jezeli chodzi o samopoczucie psychiczne i fizyczne. Ale niestety przy dwuletnim dziecku nie ma szans na to żeby sobie pozwolić na to co w pierwszej ciazy. Dzisiaj znowu poszłam na bete, przy okazji zrobiłam morfologie i hormony tarczycy.Dziewczyny, może to głupie pytanie ale czy jak wiecie ze jesteście w ciąży to oszczędzacie się od razu trochę bardziej, więcej odpoczywacie? U mnie wg apki 6 tydzień i poza cięższymi rankami i wieczorami (albo wydaje mi się ze słabiej się czuje albo tak serio jest) to mam duzo energii i wszystko robię normalnie: sprzątam, ćwiczę na rowerku, nosze pranie, pracuje (biurowa praca zdalna). Zastanawiam się czy nie powinnam trochę bardziej uważać. Dzis poczułam ze trochę mnie brzuch zaczal bolec pod wieczór i nie wiem czy to dlatego ze probuje sama się przekonać ze to normalny stan i się zbytnio zmęczyłam.