Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobnie , zero mdłości trzeba się z tego cieszyszJa nie robię postanowień, bo kto wie, jak to będzie. Z pewnościa chcę się dobrze odżywiać, ruszać się w miarę możliwości i jak najwięcej czytać na temat pielęgnacji i wychowania dzieci oraz dbać o małżeństwo, bo to nasze ostatnie “samotne” chwile Dziewczyny, a macie mdłości, wymiotujecie? Bo ja nic a nic.
W 12 dniu cyklu? Jak to policzyłaś?Hej dziewczyny tak po cichu was podglądam. 3.12. w 12 DC moja beta wynosiła 87.5 a dziś 265. Więc już mogę się do was dołączyć
12 dni po owulacji miało byćW 12 dniu cyklu? Jak to policzyłaś?
Mam już 2 dzieci wieku 5 lat (bliźniaki,parka). W lipcu poroniłam w 8 tygodniu ciąży przez krwiaka. Przeszłam dwa razy czyszczenie. 7 listopada pojawiła się pierwsza miesiączka no i udało sięAhh okay, to teraz mi się zgadza jak się czujesz? Powiedz Nam coś o sobie