reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Dziewczyny mieszkające za granicą (UK) wiem że tam ciążę midwife prowadzą i do 12 tc ciąża dla nich "nie istnieje". Ale co z prywatnym USG? I badaniami krwi? Private scan wiem że robią, ale jakby która chciała badania krwi nie na NHS?

Ja nie robię postanowień, bo kto wie, jak to będzie. Z pewnościa chcę się dobrze odżywiać, ruszać się w miarę możliwości i jak najwięcej czytać na temat pielęgnacji i wychowania dzieci oraz dbać o małżeństwo, bo to nasze ostatnie “samotne” chwile :) Dziewczyny, a macie mdłości, wymiotujecie? Bo ja nic a nic.
U mnie podobnie , zero mdłości :) trzeba się z tego cieszysz 🤪

reklama
Hej! Dziewczyny nieśmiało i ja się tu pojawiam :) wczoraj miałam dostać okres, ale ostatnio mi się spóźniał więc nie brałam tego od razu pod uwagę, ale jakoś mnie tknęło i zrobiłam rano test po przebudzeniu, dwie konkretne kreski praktycznie od razu 🥰 ale wiadomo trochę niepewności miałam i zdziwiłam się że tak od razu się pokazała ta druga krecha. Zrobiłam drugi test po południu, stwierdziłam że jak jestem w ciąży to pokaże i z takiego popołudniowego moczu i znowu dwie kreski 🥰 bardzo się cieszę jednocześnie gdzieś tam podświadomie boję się rozczarować, wizyta u gina zaklepana na 18.12, w międzyczasie pójdę na betę. termin z apki mam na 12 sierpnia, a teraz już tylko czekam aż mąż wróci z pracy żeby mu powiedzieć 🤭
IMG_20201205_134345690.jpg

Do góry