Wtedy mamy więcej czasu, żeby spalić te kalorie, wykorzystać energię płynącą z owoców poza tym owoce cytrusowe mogą powodować zgagę, a to częsta przypadłość ciężarnychDlaczego w pierwszej połowie dnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtedy mamy więcej czasu, żeby spalić te kalorie, wykorzystać energię płynącą z owoców poza tym owoce cytrusowe mogą powodować zgagę, a to częsta przypadłość ciężarnychDlaczego w pierwszej połowie dnia?
To prawda... Mimo że owoce mają multum witamin to wieczorem są bardzo zgubne. W szczególności ciężkie i pyszne bananyWtedy mamy więcej czasu, żeby spalić te kalorie, wykorzystać energię płynącą z owoców poza tym owoce cytrusowe mogą powodować zgagę, a to częsta przypadłość ciężarnych
Mozesz sok rozrobić z wodą. My akurat w domu pijemy wodę filtrowana albo Żywiec, ja dodatkowo pije herbaty czarna owocowe tylko bez cukru bo jakis czas temu juz zrezygnowałam ze słodzenia.Dziewczyny A co pijecie ? Mi ginekolog kazała zwykłą wodę z cytryną. Niestety ze względu na zgage odpada. Wody butelkowe też średnio zdrowe, soki tylko w małych ilościach i już sama nie wiem [emoji848]
O właśnie z tym sokiem to dobry pomysł! Podobno winogronowy z wodą mega nawadnia organizmMozesz sok rozrobić z wodą. My akurat w domu pijemy wodę filtrowana albo Żywiec, ja dodatkowo pije herbaty czarna owocowe tylko bez cukru bo jakis czas temu juz zrezygnowałam ze słodzenia.
O widzisz, o tym nie słyszałam. [emoji16] ja ogólnie nie przepadam za rozwodnionym sokiem ale np moja mama zawsze robi sobie pol na pol, bo mowi ze dla niej taki czysty sok jest za slodkiO właśnie z tym sokiem to dobry pomysł! Podobno winogronowy z wodą mega nawadnia organizm