M
madziejkaa359
Gość
3.08Na kiedy macie termin? Wszystkie jakoś początek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.08Na kiedy macie termin? Wszystkie jakoś początek
Ja od dwóch dni rano mam straszne nudności. Przechodzą jak coś zjem ale muszę wręcz jeszcze w łóżku coś zjeść bo inaczej jest dramatJa nie robię postanowień, bo kto wie, jak to będzie. Z pewnościa chcę się dobrze odżywiać, ruszać się w miarę możliwości i jak najwięcej czytać na temat pielęgnacji i wychowania dzieci oraz dbać o małżeństwo, bo to nasze ostatnie “samotne” chwile Dziewczyny, a macie mdłości, wymiotujecie? Bo ja nic a nic.
U mnie pierwsza ciąża ale postanawiam nie przytyć więcej niż 12kg napady głodu chce hamować owocamiJa w poprzedniej ciąży przytyłam prawie 35 kg Ale przyznam jadłam bez opamiętania ,to był taki czas dla mnie w tej postaram się mieć inne podejście i nie jeść tyle.Zobaczymy czy wyjdzie Macie dziewczyny jakieś postanowienia ?
No nie ma opcji na druga ciażę, szyjka macicy jest zamknięta. My też nie odmawiamy sobie bliskościZ głodem u mnie to samo- po 2h od jedzenia jest napad wilczego głodu. Probuje jeść wtedy owoce jakieś ale i tak najlepiej wchodzi czekolada a wspolzyjecie normalnie? My tak i wczoraj wpadłam w schize za na pewno zajdę w ciąże drugi raz
Pamiętaj, że owoce zawieraja sporo cukru, najlepiej je jeść w pierwszej połowie dnia. Może zastap część owoców sokiem warzywnym.U mnie pierwsza ciąża ale postanawiam nie przytyć więcej niż 12kg napady głodu chce hamować owocami
Glownie jem przed południem: jablko, mandarynke albo banana. Popołudniu ewentualnie tez jablko ale raczej kanapka z ogórkiem kiszonym mi wchodziPamiętaj, że owoce zawieraja sporo cukru, najlepiej je jeść w pierwszej połowie dnia. Może zastap część owoców sokiem warzywnym.
Dlaczego w pierwszej połowie dnia?Pamiętaj, że owoce zawieraja sporo cukru, najlepiej je jeść w pierwszej połowie dnia. Może zastap część owoców sokiem warzywnym.
No u mnie niestety dzisiaj test negatywny. Bóle brzucha, jak na okres, więc raczej w poniedziałek się z Wami pożegnamNa kiedy macie termin? Wszystkie jakoś początek