reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Witaj :) Na kiedy masz termin?
Wg om 30.07 a wg usg 5.08 i ten jest bardziej prawdopodobny bo cykl miałam całkiem rozjechany. Od początku mam plamienia, krwiaki- duphaston i luteina i Od 2 tyg. Leżakuje ale plamienia ustaly wiec jest nadzieja. Wizyta 14.01 wiec czekam z niecierpliwością....

reklama
też mam z tym problem,gdzieś czytałam że np jak jest 8 i 3 dni to dla lekarza dalej jest 8 tydz a nie 9 ale mogłam coś źle zrozumiec
Nie wiem właśnie też od czego to zależy bo jak zakładałam kartę ciąży to położna wpisała mi 8 tydz a byłam wtedy 7t4d a lekarz mówi cały czas, że 7 tydz i oni operują w tygodniach skończonych.

Witam wszystkie sierpniowe mamuśki. Późno dołączam, ale co tam.
Wg Om termin 4.08. Pierwsza ciąża, Wielka niespodzianka i trochę szok. Z uwagi na 40 na karku już się poddałam i pogodziłam z tym że nie będę matką. Po ostatniej wizycie i usg trochę się uspokoiłam i pozwoliłam na radość.

Wg Om termin 4.08. Pierwsza ciąża, Wielka niespodzianka i trochę szok. Z uwagi na 40 na karku już się poddałam i pogodziłam z tym że nie będę matką. Po ostatniej wizycie i usg trochę się uspokoiłam i pozwoliłam na radość.
To będzie nas trochę w podobnym wieku😀

Nie wiem właśnie też od czego to zależy bo jak zakładałam kartę ciąży to położna wpisała mi 8 tydz a byłam wtedy 7t4d a lekarz mówi cały czas, że 7 tydz i oni operują w tygodniach skończonych.
u mnie była ta sama sytuacja położna wpisała mi 9 tydz a lekarz mówił że to bardziej 8:)

Gratulacje 😉

reklama
Do góry