Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśl pozytywnie, będzie dobrzeDobry wieczór, ja odliczam do jutrzejszej wizyty na 10:45. Czy zawsze będzie się to wiązało z takim stresem?
Fakt trzeba myśleć pozytywnie. Ale stres pewnie jest zawsze. Ja przynajmniej tak mam i skok ciśnieniaDobry wieczór, ja odliczam do jutrzejszej wizyty na 10:45. Czy zawsze będzie się to wiązało z takim stresem?
ooo to u nas identycznie, u mnie również dzisiaj 7t4dNo to ładny już kropek, dziś u mnie z om 7+4 ciekawe jak na usg będzie czy nadal 1 dzień różnicy czy się wyrówna..
Ale jeszcze 9 dni i będę na wizycie, dobrze że mam na 8.15 to rano wstanę i odrazu na wizytę..
ja obecnie mam TSH na poziomie 1,4. W poprzedniej ciąży na początku miałam 0,9 i nic gin nie komentowała.A czy któraś z Was ma może bardzo niskie tsh? Moje wyszło mi ostatnio 0.465, niby mieszczę się jeszcze w normie, ale ta dolna granica
W pierwszej ciąży tak miałam. Jeżeli jednorazowo i pierwszy raz się tak zdążyło. To wszytsko dobrze. Lekarz mówił, że tak się zdążą przez hormony i ciążeA czy któraś z Was ma może bardzo niskie tsh? Moje wyszło mi ostatnio 0.465, niby mieszczę się jeszcze w normie, ale ta dolna granica
No to ładny już kropek, dziś u mnie z om 7+4 ciekawe jak na usg będzie czy nadal 1 dzień różnicy czy się wyrówna..
Ale jeszcze 9 dni i będę na wizycie, dobrze że mam na 8.15 to rano wstanę i odrazu na wizytę..
rodziłam w kwietniu 2020A jaki masz teraz odstęp?
razemA tak przy okazji porodów rodzinnych, ale póki co bardziej aktualnie - chodzicie na wizyty same czy z partnerami? Mój mąż bardzo chciałby zobaczyć maleństwo na USG, jednak ja bym wolała żeby wszedł tylko na czas badania, ale zobaczymy czy lekarz się zgodzi.