Witam ma pani moze odstprzedac duphaston??Ja biorę duphaston i acard. W środę wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam ma pani moze odstprzedac duphaston??Ja biorę duphaston i acard. W środę wizyta
Ja miałam dokładnie taką samą sytuację 5+3 (z aplikacji) w dniu wizyty 23.12, pani Dr stwierdziła, ze ciąża jest młodsza o te 3 dni to będzie jakoś 5 tydzień, teraz mam USG na 7.01 i strasznie jestem ciekawa czy wszystko jest okJa też jak byłam w 5+2 to był tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy, zarodek ponoć pojawia się 2, 3 dni po pęcherzyku żółtkowym. Oby było wszystko dobrze i u nas [emoji4]
Kiedy Twoja wizyta? [emoji5]
A skąd jesteś że tak długo za wizyta czekasz? Ja mam chwile przed Tobą, to się razem naczekamy...Witam Was wszystkie, chciałabym dołączyć to moja pierwsza ciąża, dziś 6t7d, jestem już po usg, jest serduszko ❤ mam nadzieję, że dalej będzie dobrze. Kolejna wizyta dopiero 26.02 - jak to wytrzymać...
O dziwo, nie mam za bardzo żadnych dolegliwości, tylko piersi trochę bolą ale bez szału. Chętnie tu z Wami pobede bo jestem zielona w niemal każdym temacie ciążowym.
Ze Śląska. Chodzę prywatnie. Kazała przyjść za miesiąc więc czekam. Z jednej strony chodzilabym co tydzień by się uspokoić ale za często chyba nie ma sensu.A skąd jesteś że tak długo za wizyta czekasz? Ja mam chwile przed Tobą, to się razem naczekamy...
A skąd jesteś że tak długo za wizyta czekasz? Ja mam chwile przed Tobą, to się razem naczekamy...
O ile się nie mylę to zwolnienie może być wystawione maksymalnie na 30 dni i potem wizyty są ustalane co miesiąc jeśli ciąża rozwija się prawidłowo wiem że niektóre dziewczyny chodzą co dwa tygodnieJak wygląda kwestia wystawiania zwolnień w ciąży? Trzeba je odnawiać co dwa tygodnie czy one są wystawiane na jakiś dłuższy okres?
Kurcze....a już myślałam że będę mieć towarzyszkę mej "niedoli" wizytowejKurczę pomyliłam mam wizytę 26.01 A nie 26.02
Jejku, do końca lutego bym zwariowala, ale będziemy Cię wspierać przypomnij kiedy miałaś wizytę i za ile kolejna?Kurcze....a już myślałam że będę mieć towarzyszkę mej "niedoli" wizytowej
Taka biała kropa, na moje niedoswiadczone oko jak biały cieńA był bardzo wyraźny u Was? Ja tylko widziałam na USG jedną plamkę i później na zdjęciu dojrzałam drugą, jakby na przeciwko tej pierwszej to bardziej jak cień pęcherzyka wyglądało.