reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Witam Was wszystkie, chciałabym dołączyć 😊 to moja pierwsza ciąża, dziś 6t7d, jestem już po usg, jest serduszko ❤ mam nadzieję, że dalej będzie dobrze. Kolejna wizyta dopiero 26.02 - jak to wytrzymać... 😁
O dziwo, nie mam za bardzo żadnych dolegliwości, tylko piersi trochę bolą ale bez szału. Chętnie tu z Wami pobede bo jestem zielona w niemal każdym temacie ciążowym.

reklama
Tak patrzę na te wasze fotki z USG. Dużo widzę zależy chyba od sprzętu. Ja mam wprawdzie z 7w3d (wg USG) fotę ale serducho biło jak szalone na telewizorze/wyświetlaczu. Zdjecia może też nie oddaja obrazu rzeczywistego...
Ja z 5t6d mam nagrany filmik z akcją serca, bez dźwięku, ale widać wszystko dokładnie 😍

Kurczę! Szybciutko słyszałaś serduszko, może jutro już też usłyszę [emoji85] stresik mnie zjada.
Ja serduszko 5t3d Widzialam a zarodek byl wielkości 5t5d wg usg . Jutro mam wizyte będzie to wg om 6t4d i mam nadzieje,ze lekarz puści serducho bo jak bylam na ip to Pani Dr mowia ,ze nie bedziemy sluchac zeby nie podgrzewac zarodka doplerem [emoji849] ale pięknie bylo widac jak pika .

Ja serduszko 5t3d Widzialam a zarodek byl wielkości 5t5d wg usg . Jutro mam wizyte będzie to wg om 6t4d i mam nadzieje,ze lekarz puści serducho bo jak bylam na ip to Pani Dr mowia ,ze nie bedziemy sluchac zeby nie podgrzewac zarodka doplerem [emoji849] ale pięknie bylo widac jak pika .
Widzisz... Ja miałam USG 5t2d i był tylko pęcherzyk i CHYBA cień pęcherzyka żółtkowego, bo widziałam w środku dwie kreseczki, a Wy już w tym czasie serduszko... Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok.

Ja też jak byłam w 5+2 to był tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy, zarodek ponoć pojawia się 2, 3 dni po pęcherzyku żółtkowym. Oby było wszystko dobrze i u nas [emoji4]
Widzisz... Ja miałam USG 5t2d i był tylko pęcherzyk i CHYBA cień pęcherzyka żółtkowego, bo widziałam w środku dwie kreseczki, a Wy już w tym czasie serduszko... Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok.

Też byłam w podobnym czasie i też nie było serduszka tylko pęcherzyk zoltkowy:)

reklama
Do góry