Mana_lena
Fanka BB :)
Hej, u mnie nie ma zmęczenia , ale brak apetytu od samego początku. Ponadto mdłości i wstręt do zapachów . Mnie czasem mdłości chwytają w nocy i trzymają cała noc i pół dnia , w dodatku ból żołądka okropny. Natomiast od dwóch dni w końcu przespałam cała noc, i myślałam , że może będzie już lepiej. No , alee teraz częściej i mocniej mnie mdli , plus taki , że żołądek nie boli , a i bardziej denerwują mnie zapachy. Mam nadzieję , że nie będę gorzej się czuć czy wymiotować , cały poprzedni tydzień był dla mnie ciężki, miałam chwile załamania. Ja obecnie mam 7 tc + 5 dni.Ja nigdy wcześniej nie miałam problemow ze snem, zasypiam od razu praktycznie, ale teraz potrafię leżeć nawet 2 h i nic, chociaż padam ze zmęczenia. Te mdłości jeszcze ciągle się pojawiają i taki posmak w ustach, czytałam że to też częste w ciąży. Budzę się w nocy po kilka razy i potem znowu nie mogę zasnąć, no jak nie ja Aż siebie nie poznaje. Wgl nie mogę wejść do kuchni tak mi wszystko śmierdzi, zerowy apetyt Pocieszcie dziewczyny, że też tak macie Miłego dnia