Jeszcze mogłabym pomyśleć ze to było wcześniej, ale zaczęło się od mojej mamy, która do tej pory nie ma węchu ani smaku wiec to na pewno był ten czas [emoji849]
Mysle ze wszystko ok bedzie. Ile tygodni wtedy bylo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze mogłabym pomyśleć ze to było wcześniej, ale zaczęło się od mojej mamy, która do tej pory nie ma węchu ani smaku wiec to na pewno był ten czas [emoji849]
Jakoś 5 tydzien nie wiem czy już nie bardziej bliżej 6Mysle ze wszystko ok bedzie. Ile tygodni wtedy bylo?
Jaki dostałaś antybiotyk ? Ja będę mieć wizytę dopiero w pon i to jeszcze u innego lekarza . Narazie urinal intensiv i chyba jakaś cytrynę zjemU mnie też, od dziś będę brała antybiotyk. Nie przejmuję się jakoś strasznie, bo to bardzo częste w ciąży. Przynajmniej nic mnie nie boli, ani nie mam gorączki.
Najważniejsze , że na usg było w porządku. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeJakoś 5 tydzien nie wiem czy już nie bardziej bliżej 6
Ja ostatnio jak miałam zapalenie tej mojej nerki i układu moczowego to amotkax brałam, bo jest bezpieczny w ciąży...Jaki dostałaś antybiotyk ? Ja będę mieć wizytę dopiero w pon i to jeszcze u innego lekarza . Narazie urinal intensiv i chyba jakaś cytrynę zjem
rozmawiałam o tym z moim lekarzem. Mówi, ze przy wczesnych ciążach może prowadzić do poronienia, ale nie ma wpływu na wady płodu wiec jeśli przechorowałas i nic się nie wydarzyło to trzeba mieć nadzieje, ze będzie wszystko dobrze. Tak czy inaczej trzeba bardzo uważać.Ech dziewczyny ta końcówka roku oczywiście musi być z przytupem. Na początku ciazy kolo 5 tygodnka pisałam Wam tutaj ze mialam goraczke około 38 stopni i ogólnie zle się czułam. Tak z ciekawości idąc wczoraj na badania zrobiłam sobie przeciwciala na covid i są dodatnie. Z jednej strony No super ze przechorowałam i łagodnie ale z drugiej zdarzyło się się w trakcie ciazy a badania na temat wpływu covida na płód są chyba raczej zadne... nie wiem w ogóle co i tym myśleć