reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ech dziewczyny ta końcówka roku oczywiście musi być z przytupem. Na początku ciazy kolo 5 tygodnka pisałam Wam tutaj ze mialam goraczke około 38 stopni i ogólnie zle się czułam. Tak z ciekawości idąc wczoraj na badania zrobiłam sobie przeciwciala na covid i są dodatnie. Z jednej strony No super ze przechorowałam i łagodnie ale z drugiej zdarzyło się się w trakcie ciazy a badania na temat wpływu covida na płód są chyba raczej zadne... nie wiem w ogóle co i tym myśleć
Ja też przeszłam covid w początkowym okresie ciąży. Oczywiście wtedy jeszcze nie wiedziałam o ciąży... Tyle różnych leków brałam.

reklama
Dziewczyny wiem, że już to tu wklejałam, ale teraz zrobiłam lepsze zdjęcie. Uspokójcie mnie bo świruję 🙈 czy tylko ja widzę kropkę w środku i jeszcze jakiś jeden mały cień po boku w pęcherzyku? Czy to może być pęcherzyk żółtkowy? Wasz też był taki malutki? USG w 5t2d.

Załączniki

• 20201231_092345_HDR~2.jpg
    20201231_092345_HDR~2.jpg
    548,3 KB · Wyświetleń: 88
  • Screenshot_20201230-192124~2.png
    Screenshot_20201230-192124~2.png
    1,2 MB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny wiem, że już to tu wklejałam, ale teraz zrobiłam lepsze zdjęcie. Uspokójcie mnie bo świruję 🙈 czy tylko ja widzę kropkę w środku i jeszcze jakiś jeden mały cień po boku w pęcherzyku? Czy to może być pęcherzyk żółtkowy? Wasz też był taki malutki? USG w 5t2d.
Ja nie jestem lekarzem, więc nie podejmuję się interpretacji usg. U mnie w 5t6d był już zarodek z serduszkiem, wcześniej nie byłam u lekarza. Moim zdaniem nie powinnaś się martwić, wszystko w swoim czasie, stres w niczym nie pomoże, a może zaszkodzić. Będzie dobrze!

Ja nie jestem lekarzem, więc nie podejmuję się interpretacji usg. U mnie w 5t6d był już zarodek z serduszkiem, wcześniej nie byłam u lekarza. Moim zdaniem nie powinnaś się martwić, wszystko w swoim czasie, stres w niczym nie pomoże, a może zaszkodzić. Będzie dobrze!
Ja mam następną wizytę w przyszły piątek, już u swojego lekarza bo teraz byłam u innego, ze względu na święta u rodziców. Tylko lekarz był niezbyt przyjemny, ale sama nie wiem czy mówił coś o tym pęcherzyku żółtkowym i ja ze stresu tego nie przyswoiłam czy nic nie mówił, a kropkę widzę. Więc teraz siedzę i się zastanawiam...

reklama
Do góry