reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Wymioty na szczęście nie ale mdłości tak i to czasami okrutne [emoji33]A czy nadal męczą was mdłości i wymioty?? Ja obecnie 7 tydzień i parę dni Pozdrawiam [emoji846]
Damy radę w końcu przejdą
Kasik.K
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja dziś odwiedziłam ip. Zaczęłam rano plamić na brązowo miałam już kilka dni wcześniej śluz z brązowymi pasmami ale tak w znikomej ilości poczytałam że może być to spowodowane zmianami hormonalnymi trochę się uspokoiłam i czekałam do wizyty a dziś się nasiliło zaczęłam się niepokoić i pojechaliśmy. Dzidziuś ma się dobrze mierzy 8,1mm serduszko bije a przyczyna plamień nieznana. Dziś 6+5 tc. Dostałam luteinę dwa razy dziennie i zalecenie by prowadzić oszczędzający tryb życia. Na szczęście 4 stycznia wizyta i biorę zwolnienie wtedy będę miała więcej czasu by spędzać go z Wami.
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku oby każda z Was miała bezproblemową ciążę i zdrowego maluszka obok siebie w 2021 roku!
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku oby każda z Was miała bezproblemową ciążę i zdrowego maluszka obok siebie w 2021 roku!
U mnie troszkę z rana i po posiłkach czasami, ale rzadko, ale to dopiero połowa 5 tygodnia, więc może jeszcze coś się będzie działo...Wymioty na szczęście nie ale mdłości tak i to czasami okrutne [emoji33]
Damy radę w końcu przejdą
U mnie na razie delikatne bóle podbrzusza, w okolicy jajników, które ustąpiły parę dni temu, metaliczny posmak i ból piersi. No i najgorsze - w dzień mogłabym mieć 5 drzemek, a w nocy nie umiem spać, ciągle się kręcę.
angelusia
Zaangażowana w BB
Wyniku posiewu jeszcze nie mam, będzie we wtorek dopiero. Natomiast dziś jeszcze raz zrobiłam podstawowe badanie moczu, które potwierdziło że to niestety nie była źle pobrana próbka.U mnie na posiew 4 dni się czeka
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dobrze,ze pojechałaś ! Najważniejsze,ze jest wszystko dobrze. Ja wczoraj też bylam na ip . Bierz Zwolenienie i będziemy odpoczywać .Dziewczyny a ja dziś odwiedziłam ip. Zaczęłam rano plamić na brązowo miałam już kilka dni wcześniej śluz z brązowymi pasmami ale tak w znikomej ilości poczytałam że może być to spowodowane zmianami hormonalnymi trochę się uspokoiłam i czekałam do wizyty a dziś się nasiliło zaczęłam się niepokoić i pojechaliśmy. Dzidziuś ma się dobrze mierzy 8,1mm serduszko bije a przyczyna plamień nieznana. Dziś 6+5 tc. Dostałam luteinę dwa razy dziennie i zalecenie by prowadzić oszczędzający tryb życia. Na szczęście 4 stycznia wizyta i biorę zwolnienie wtedy będę miała więcej czasu by spędzać go z Wami.
Wszystkiego dobrego!
reklama
Ellie2021
Fanka BB :)
Tak też czytałam, dlatego odliczam już dni do początku II trymestru To moja pierwsza ciąża, to też podobno może mieć wpływ na trochę intensywniejszy przebieg mdłościowy Mam nadzieję, że będzie lepiejU mnie mdłości pojawiły się tydzień temu i nie występują jak w filmach tylko z rana, a cały dzień. Wymioty sporadycznie. Przejdą na początku II trymestru.