reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ech dziewczyny ta końcówka roku oczywiście musi być z przytupem. Na początku ciazy kolo 5 tygodnka pisałam Wam tutaj ze mialam goraczke około 38 stopni i ogólnie zle się czułam. Tak z ciekawości idąc wczoraj na badania zrobiłam sobie przeciwciala na covid i są dodatnie. Z jednej strony No super ze przechorowałam i łagodnie ale z drugiej zdarzyło się się w trakcie ciazy a badania na temat wpływu covida na płód są chyba raczej zadne... nie wiem w ogóle co i tym myśleć

reklama
Ech dziewczyny ta końcówka roku oczywiście musi być z przytupem. Na początku ciazy kolo 5 tygodnka pisałam Wam tutaj ze mialam goraczke około 38 stopni i ogólnie zle się czułam. Tak z ciekawości idąc wczoraj na badania zrobiłam sobie przeciwciala na covid i są dodatnie. Z jednej strony No super ze przechorowałam i łagodnie ale z drugiej zdarzyło się się w trakcie ciazy a badania na temat wpływu covida na płód są chyba raczej zadne... nie wiem w ogóle co i tym myśleć

O kurcze, ale numer. [emoji15]

reklama
77 stron do przeczytania, ale widzę że słowem wstępu jest tam napisane o zaleceniach dla personelu medycznego jak postępować z kobietami w ciąży i jak mają wyglądać procedury w czasie pandemii, nie ma tu natomiast stricte samych badan dotyczących wpływu koronki na płód w pierwszych tygodniach. Tak naprawdę dziecko w tym czasie nie było jeszcze przez nic chronione...

Do góry