reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Dziewczyny a macie problem z zaparciami? U mnie na samym początku były biegunki, teraz mam straszne zaparcia i ani woda ani produkty bogate w błonnik nie pomagają. Po suszonych śliwkach tak bola mnie jelita, że wolałabym nie ryzykować ich spożywania [emoji58]
a który jesteś tydzień? Ja zawsze miałam problem z zaparciami, a od czasu jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to cały czas biegunka 😏

Smakuje mi surowe mleko. Którego nie wolno. To obywam się smakiem. Ale jestem wg aplikacji 9+3 chyba. To mam nadzieję że jeszcze miesiąc i będzie lepiej.
Czemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było ok 🙄

Ja właśnie weszłam w etap zaparcia, chociaż miałam z tym duży problem przed ciążą, w pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam to faktycznie takie ala biegunki i nagle się to skończyło i bum, zaparcia, a w święta tyle się zjadło i nic... 🙄

Witam Was po Świętach 🙂 dużo nie jadłam, bo brak apetytu ale mimo tego też lekkie zaparcia. Staram się każdego dnia iść na spacer ok 1 godziny. Trochę pomaga, no i dużo piję 😊

Czemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było ok 🙄

Ja właśnie weszłam w etap zaparcia, chociaż miałam z tym duży problem przed ciążą, w pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam to faktycznie takie ala biegunki i nagle się to skończyło i bum, zaparcia, a w święta tyle się zjadło i nic... 🙄
Nie można pić mleka niepasteryzowanego, o to chodzi

reklama
Hej. Mam nadzieję, że wszystkie miałyście wspaniałe święta:) ja się na te kilka dni wyłączyłem, ale już nadrobilam wszystkie wpisy. My powiedzieliśmy rodzicom i siostrom w święta. W moim rodzinnym domu ogromna radość... u partnera problem, bo przecież związek niezalegalizowany. Spodziewaliśmy się takiej reakcji, bo tesciowie sa bardzo religijni, ale mimo wszystko jest mi przykro, że nie potrafią się ucieszyć z takiej nowiny. Jesteśmy tu do jutra i już wiem, że będę spięta przez cały ten czas :(

Do góry