reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Dziewczyny a macie problem z zaparciami? U mnie na samym początku były biegunki, teraz mam straszne zaparcia i ani woda ani produkty bogate w błonnik nie pomagają. Po suszonych śliwkach tak bola mnie jelita, że wolałabym nie ryzykować ich spożywania [emoji58]
a który jesteś tydzień? Ja zawsze miałam problem z zaparciami, a od czasu jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to cały czas biegunka 😏

Smakuje mi surowe mleko. Którego nie wolno. To obywam się smakiem. Ale jestem wg aplikacji 9+3 chyba. To mam nadzieję że jeszcze miesiąc i będzie lepiej.
Czemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było ok 🙄

Ja właśnie weszłam w etap zaparcia, chociaż miałam z tym duży problem przed ciążą, w pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam to faktycznie takie ala biegunki i nagle się to skończyło i bum, zaparcia, a w święta tyle się zjadło i nic... 🙄

Witam Was po Świętach 🙂 dużo nie jadłam, bo brak apetytu ale mimo tego też lekkie zaparcia. Staram się każdego dnia iść na spacer ok 1 godziny. Trochę pomaga, no i dużo piję 😊

Czemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było ok 🙄

Ja właśnie weszłam w etap zaparcia, chociaż miałam z tym duży problem przed ciążą, w pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam to faktycznie takie ala biegunki i nagle się to skończyło i bum, zaparcia, a w święta tyle się zjadło i nic... 🙄
Nie można pić mleka niepasteryzowanego, o to chodzi

reklama
Hej. Mam nadzieję, że wszystkie miałyście wspaniałe święta:) ja się na te kilka dni wyłączyłem, ale już nadrobilam wszystkie wpisy. My powiedzieliśmy rodzicom i siostrom w święta. W moim rodzinnym domu ogromna radość... u partnera problem, bo przecież związek niezalegalizowany. Spodziewaliśmy się takiej reakcji, bo tesciowie sa bardzo religijni, ale mimo wszystko jest mi przykro, że nie potrafią się ucieszyć z takiej nowiny. Jesteśmy tu do jutra i już wiem, że będę spięta przez cały ten czas :(

Do góry