reklama
Ihavehope
Fanka BB :)
a który jesteś tydzień? Ja zawsze miałam problem z zaparciami, a od czasu jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to cały czas biegunkaDziewczyny a macie problem z zaparciami? U mnie na samym początku były biegunki, teraz mam straszne zaparcia i ani woda ani produkty bogate w błonnik nie pomagają. Po suszonych śliwkach tak bola mnie jelita, że wolałabym nie ryzykować ich spożywania [emoji58]
M
madziejkaa359
Gość
Mniej więcej 4-6 tydzien mialam biegunki, teraz jestem dokładnie 8+4 i od około 1.5 tygodnia zaparcia... [emoji58]a który jesteś tydzień? Ja zawsze miałam problem z zaparciami, a od czasu jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to cały czas biegunka [emoji57]
Anasta07
Czemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było okSmakuje mi surowe mleko. Którego nie wolno. To obywam się smakiem. Ale jestem wg aplikacji 9+3 chyba. To mam nadzieję że jeszcze miesiąc i będzie lepiej.
Ja właśnie weszłam w etap zaparcia, chociaż miałam z tym duży problem przed ciążą, w pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam to faktycznie takie ala biegunki i nagle się to skończyło i bum, zaparcia, a w święta tyle się zjadło i nic...
Nie można pić mleka niepasteryzowanego, o to chodziCzemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było ok
Ja właśnie weszłam w etap zaparcia, chociaż miałam z tym duży problem przed ciążą, w pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam to faktycznie takie ala biegunki i nagle się to skończyło i bum, zaparcia, a w święta tyle się zjadło i nic...
laurelle
Dokładnie miałam tak samo. Biegunka 4-5 tydzień, później straszne zaparcia a teraz już na szczęście mijają. Jestem 8+7Mniej więcej 4-6 tydzien mialam biegunki, teraz jestem dokładnie 8+4 i od około 1.5 tygodnia zaparcia... [emoji58]
Tak. Tak. O niepasteryzowane mi chodziło.
reklama
MaWi
Hej. Mam nadzieję, że wszystkie miałyście wspaniałe święta ja się na te kilka dni wyłączyłem, ale już nadrobilam wszystkie wpisy. My powiedzieliśmy rodzicom i siostrom w święta. W moim rodzinnym domu ogromna radość... u partnera problem, bo przecież związek niezalegalizowany. Spodziewaliśmy się takiej reakcji, bo tesciowie sa bardzo religijni, ale mimo wszystko jest mi przykro, że nie potrafią się ucieszyć z takiej nowiny. Jesteśmy tu do jutra i już wiem, że będę spięta przez cały ten czas