M
madziejkaa359
Gość
Czy ktoras z Was ma dzisiaj jeszcze może wizyte? Ja idę na 17.45 [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak byłam młodsza to też marzyły mi się bliźniaki, ale teraz jak mniej więcej wiem ile to pracy to wystarczy mi jedno przy jednym porodzie już wolę się pomęczyć drugi raz za parę latA tak liczyłam na jakąś ciążę bliźniaczą u nas na forum [emoji2] pewnie dlatego że sama o niej marzyłam [emoji2] 2 pieczenie upieczone na jednym ogniu. Bo jak pomyślę że miała bym 2 raz przechodzić ten stres i nerwy to grubo się zastanawiam [emoji2]
U nas też była szansa na ciążę bliźniaczą co mnie przeraziło ale jest pojedyncza wg mężą z płcią męską, wg mnie z żeńską Mój ginekolog się dziwił, że nie stymulowałam owulacji farmakologicznie, bo były 4 szanse podobno na bobasa. Nie jestem medykiem wiec nie wiem jak to wylumaczyc fachowoA tak liczyłam na jakąś ciążę bliźniaczą u nas na forum [emoji2] pewnie dlatego że sama o niej marzyłam [emoji2] 2 pieczenie upieczone na jednym ogniu. Bo jak pomyślę że miała bym 2 raz przechodzić ten stres i nerwy to grubo się zastanawiam [emoji2]
Ja jutro, mam wrażenie że tylko ja tu nie byłam jeszcze na wizycie wiem, że niektóre z was pisały że i pod koniec grudnia mają, ale już tak się nie mogę doczekać swojej wizyty, że oszalejeCzy ktoras z Was ma dzisiaj jeszcze może wizyte? Ja idę na 17.45 [emoji85]
Ja już nawet drugi raz byłam z tym, że ja pierwsza z was mam nadzieję rodzić, bo TP na 1 sierpnia 2021Ja jutro, mam wrażenie że tylko ja tu nie byłam jeszcze na wizycie wiem, że niektóre z was pisały że i pod koniec grudnia mają, ale już tak się nie mogę doczekać swojej wizyty, że oszaleje
W jakich tygodniach ciąży byłaś? U mnie jutro będzie 6t2d i w zależności od tego jaki artykuł przeczytam to się przejmuje, że albo za późno albo za wcześnieJa już nawet drugi raz byłam z tym, że ja pierwsza z was mam nadzieję rodzić, bo TP na 1 sierpnia 2021
Ja byłam w 5tc (wg OM myślałam, że jest to 7tc, dlatego poszłam ). No i lekarz wtedy tylko potwierdził ciążę, dał skierowanie na badania. Teraz byłam drugi raz, w 7tc dla spokoju przed świętami, żeby sprawdzic serduszko. Generalnie lekarz kazał mi przyjść w 9tc ale się uparłam, żeby przed świętami zobaczyć czy wszystko okiW jakich tygodniach ciąży byłaś? U mnie jutro będzie 6t2d i w zależności od tego jaki artykuł przeczytam to się przejmuje, że albo za późno albo za wcześnie
W sumie to ja też miałam 2 [emoji2]Ja już nawet drugi raz byłam z tym, że ja pierwsza z was mam nadzieję rodzić, bo TP na 1 sierpnia 2021
Mój lekarz nie przyjmuje 4-8 stycznia dlatego ten 30.12W sumie to ja też miałam 2 [emoji2]
Jedna normalna a druga na IP.
A kolejna planowa na 4 stycznia [emoji7]