reklama
marcelek1234567
Zaangażowana w BB
super, a Julcia jaka szczęśliwa
marcelek1234567
Zaangażowana w BB
u nas w końcu pogoda lepsza, nie ma skwaru można pożyć normalnie, jak się czujecie dwupaki? u mnie 37,4 dc
misiaaa95
Fanka BB :)
U mnie też dzisiaj 37,4tc . Czuje się super . Ale jest trochę stresu na koniec ciąży, tak jak wam wspominałam mój ginekolog ma urlop i dał mi skierowanie do szpitala na KTG , zadzwoniłam A oni mi odmówili, bo jak jest wszystko dobrze , to powinnam iść na zastępstwo ginekologa , a nie do szpitala...
MegBor
Kurde co z tą służbą zdrowia włosy się jeżą. Od któregoś momentu ciąży badanie ktg chyba powinno być standardem, a nie jak dobrze to dobrze. Po to się idzie na badanie, żeby się uspokoić.U mnie też dzisiaj 37,4tc . Czuje się super . Ale jest trochę stresu na koniec ciąży, tak jak wam wspominałam mój ginekolog ma urlop i dał mi skierowanie do szpitala na KTG , zadzwoniłam A oni mi odmówili, bo jak jest wszystko dobrze , to powinnam iść na zastępstwo ginekologa , a nie do szpitala...
U mnie dzisiaj 37+6
Upał na maxa poruszam się tylko między kanapa a wc i kuchnią
annas853
Ja dzisiaj mialam Ktg i wizytę.
Zapis ok, żadnego najmniejszego skurczu.
Boli mnie dziś głowa , małe ciśnienie
Wypiłam kawkę i jest troszkę lepiej.
Dziecko waży już 3500 a szyjka nadal 3cm.
Narazie nic nie zwiastuje porodu.
A ja już brak sił, mam dużo spacerować , tylko ciekawe kiedy, w dzień za duszno a w nocy nie mam sił
Zapis ok, żadnego najmniejszego skurczu.
Boli mnie dziś głowa , małe ciśnienie
Wypiłam kawkę i jest troszkę lepiej.
Dziecko waży już 3500 a szyjka nadal 3cm.
Narazie nic nie zwiastuje porodu.
A ja już brak sił, mam dużo spacerować , tylko ciekawe kiedy, w dzień za duszno a w nocy nie mam sił
Mdła
Lipka super! Bardzo się cieszę
Wraca mi wiara, że pozytywna energia może góry przenosić Więc jak się zacznie to też będę się prosić u Was o fluidowe wsparcie najlepiej już teraz bo mnie skurcze męczą od rana. Ale nieregularne niestety... Odkąd zaczęłam mierzyć (po kilku w odstępach 5-7minut) to raz co 5 , raz co 3 a za chwilę co 12 a nawet 16 minut i nie każdy boli aż tak bardzo. Więc pewnie nic z tego i występują po to żeby mnie wykończyć fizycznie i psychicznie
Misiaaa a wiesz kto ma zastępstwo za Twojego ginekologa? Powinni nagrać informacje na automatycznej sekretarce wraz z telefonem Przynajmniej u mnie tak jest u każdego lekarza (bo ja szczęściara najczęściej właśnie wtedy termin potrzebuję jak mają urlop ).
Annas z tymi spacerami też mnie trafia. Wieczorem nie ma szans bo brak sił występuje. Starałam się rano. Ale dzisiaj nie dałam rady przez te skurczybyki.
U mnie dzisiaj 39+0. Zaczyna się 40 tydzień. Jutro wizyta popołudniu
Wraca mi wiara, że pozytywna energia może góry przenosić Więc jak się zacznie to też będę się prosić u Was o fluidowe wsparcie najlepiej już teraz bo mnie skurcze męczą od rana. Ale nieregularne niestety... Odkąd zaczęłam mierzyć (po kilku w odstępach 5-7minut) to raz co 5 , raz co 3 a za chwilę co 12 a nawet 16 minut i nie każdy boli aż tak bardzo. Więc pewnie nic z tego i występują po to żeby mnie wykończyć fizycznie i psychicznie
Misiaaa a wiesz kto ma zastępstwo za Twojego ginekologa? Powinni nagrać informacje na automatycznej sekretarce wraz z telefonem Przynajmniej u mnie tak jest u każdego lekarza (bo ja szczęściara najczęściej właśnie wtedy termin potrzebuję jak mają urlop ).
Annas z tymi spacerami też mnie trafia. Wieczorem nie ma szans bo brak sił występuje. Starałam się rano. Ale dzisiaj nie dałam rady przez te skurczybyki.
U mnie dzisiaj 39+0. Zaczyna się 40 tydzień. Jutro wizyta popołudniu
Ostatnia edycja:
Adunia91
A my od wczoraj w domku Franio trochę płakulił w nocy ale to pewnie na nowe otoczenie a i jeszcze miał przy wypisie szczepionkę na gruźlicę a to podobno boli Ale spaliśmy w sumie z 6 godzin i czuję nowe moce Cycki też chyba zaczęły produkcję mleczka bo jak u Pameli co prawda dalej popekane ale jak przystawiam młodego to potem śpi więc chyba coś jednak z nich leci bo wcześniej to się prężył i wył więc bez butli nie dało rady. Jestem z wami nierozpakowane mamuśki i trzymam za was kciuki
Załączniki
misiaaa95
@Mdła No tak wiem , kto ma zastępstwo ale jestem zła bo mam skierowanie , cieszyłam się że będę miała wizytę w szpitalu , a tu jak zwykle pod górkę... po za tym ile tych ginekologów będzie mnie badać w tej ciąży jeszcze... Bo pewnie też będzie mnie badał, szyjkę itd . No nic , trudno
A zmieniając temat to coś czuje, że będziesz następna trzymam kciuki
A zmieniając temat to coś czuje, że będziesz następna trzymam kciuki
reklama
Suzie_suzanna
Ja tak jak @MegBor 37+6
@Joanulka trzymam kciuki i dawaj znać po, jak już nabierzesz sił !
@misiaaa95 masz racje tez coś czuje, że @Mdła bedzie następna
Ja dzisiejsza noc miałam tragiczna ! Mały tak mnie kopał po zebrze, że nie mogłam znaleść odpowiedniej pozycji aby nie bolało A uparciuch nawet trochę się nie przesunął... i dzisiaj to samo, cały czas się wygina i rozciąga
@Joanulka trzymam kciuki i dawaj znać po, jak już nabierzesz sił !
@misiaaa95 masz racje tez coś czuje, że @Mdła bedzie następna
Ja dzisiejsza noc miałam tragiczna ! Mały tak mnie kopał po zebrze, że nie mogłam znaleść odpowiedniej pozycji aby nie bolało A uparciuch nawet trochę się nie przesunął... i dzisiaj to samo, cały czas się wygina i rozciąga