reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Nastawienie miałam że przenoszę żeby się nie katować psychicznie. Ale jak mnie te skurczybyki tak męczyć mają jeszcze całe tygodnie 😫 I w dodatku leje się że mnie 🥵

Gotowanie dzisiaj to było coś! Zajęło mi chyba 3 razy więcej czasu niż zwykle 🤣 a jak u Was tzw.obowiązki domowe? Ja ledwie zipię jak mam coś zrobić 🙈😩 Muszę poodkurzać ale jak tylko o tym pomyśle- topię się jak masło 😂🥵😂

Joanulka niech moc będzie z Tobą! Pewnie już razem jesteście? 😍

Ostatnia edycja:
reklama
też stawiam, że @Mdła nastèpna, zaraz coś bardziej jej się rozkręci.
oj super, że Franio już w domciu, cycusie zaraz się podleczą, ale wiecie co ta kapusta okłady tj na dosłownie wszystko, pamiętam nawet na sutki kładłam.
mam dziś b. niski próg nerwów, aż jestem w szoku, że dałam się wkręcić w awanturę, jestem już po swoich wrzaskach i swoim płaczu, szok bo całą ciążę jestem mega spokojna. cóż tak pewnie moje hormony się wyrównują,
miłego dnia paczuszki i rozpakowane

Nastawienie miałam że przenoszę żeby się nie katować psychicznie. Ale jak mnie te skurczybyki tak męczyć mają jeszcze całe tygodnie 😫 I w dodatku leje się że mnie 🥵

Gotowanie dzisiaj to było coś! Zajęło mi chyba 3 razy więcej czasu niż zwykle 🤣 a jak u Was tzw.obowiązki domowe? Ja ledwie zipię jak mam coś zrobić 🙈😩 Muszę poodkurzać ale jak tylko o tym pomyśle- topię się jak masło 😂🥵😂

Joanulka niech moc będzie z Tobą! Pewnie już razem jesteście? 😍
@Mdła może tak się nie forsuj z tym odkurzaniem, zostaw siły na poród, a nóż się skurcze rozkręcą, jeśli już są mocne to przecież lada chwilunia i szpital. Moje są tylko rano i kończą się narazie po 2h, ale są do zniesienia, więc nie liczę na wiele. chociaż jak pisała Lipka wszystko może być z nienacka i szybko,

Schłodzoną kapustę tłukliśmy wałkiem do ciasta i pakowałam w stanik. 😂 Na calusieńkie cycki. Bosz... Jaka to ulga była 🤗 W Niemczech położne z kolei polecają twarożek. Wycinanki z ręczników papierowych na cycki z dziurą na sutki smarowane schłodzonym twarożkiem i złożone w "kanapkę". Nie wypowiadam się bo nie próbowałam... kapusta jakaś taka łatwiejsza w obsłudze i niezawodna 😉

Chrzanić odkurzacz. Ogarniałam kuchnię po gotowaniu 45 minut 😂😂😂 nie chcę wiedzieć ile by mi że podłogi zajęły 😂😂😂

Mam nadzieję dziewczyny, że Wasze przepowiednie będą prorocze. Ale wielkiej wiary we mnie nie ma 🤷🏼‍♀️ może się rozkręcić za 3 godziny albo i 3 tygodnie...o ile do tego czasu nie popełnię harakiri 🤪🤣

Marcelek jak ktoś cię denerwuje w 9 miesięcu ciąży to wiesz... każdy sad cię uniewinni 🤪 A tak poważnie mówiąc to wszyscy są rozdrażnieni w te upały. A my mamy do tego prawo i bez upałów! Więc kumulacja 😉🤪😉

Dziewczyny ja to Was podziwiam z tymi spacerami! 😊🥳
Dla mnie pozycja stojąca, albo chodząca chwile dłużej niż szybkie wyjście z psem to jest jak wyczyn biegu na 10km. Mały jakoś tak mnie uciska, że momentami jak idę to dostaje takiego bólu jak paraliż nogi/ dupy i muszę aż się złapać za tyłek i chwile pospać żeby przeszło 😅
Najchętniej wiec leżę przed netflixem bo nawet do czytania nie mogę się zmusić 🥴
I tez zaobserwowałam u siebie w ostatnich dniach napady złości i agresji 🥴😈🔥😅

Jestemy po cc 💙
Hugo 3660g urodzony o 12:15 B257ADAC-82DE-45EF-883E-04BFBA22A796.jpeg

Joanulka GRATULACJE 🥳💐🥳 i witaj Hugo po tej stronie brzuszka 💐🥳💐
3660g to chyba mniej niż się spodziewali? Jest cudny i uroczy 😍

MegBor jak Ci dobrze to leż ile wlezie jeszcze 😁 Gdyby mi to dobrze robiło to też bym leżała. Tak sobie wyobrażałam końcówkę właśnie 😍😉

reklama
Do góry