Lady Loka
Fanka BB :)
Nie ma górnej granicy.A jakie przyrosty beta są poza normą? Chodzi mi o górną granicę.
te Twoje naprawdę nie są jakieś mega ogromne. Beta potrafi przyrastać i po 300%.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma górnej granicy.A jakie przyrosty beta są poza normą? Chodzi mi o górną granicę.
Nie no ok. Ważne że są w normie. To jest dla mnie najważniejszeNie ma górnej granicy.
te Twoje naprawdę nie są jakieś mega ogromne. Beta potrafi przyrastać i po 300%.
Dla mnie też. Idziemy do przodu i dbamy o siebie i maluszka.Nie no ok. Ważne że są w normie. To jest dla mnie najważniejsze
pozytywneCześć dziewczyny czy te testy są pozytywne czy raczej nie?
GratulacjeCześć dziewczyny czy te testy są pozytywne czy raczej nie?
Tak wygląda ,potwierdzi to beta z krwiCzy to ciąża ?? Jak myślicie ??Zobacz załącznik 1589921
Kreski nie znikaja, to reakcja chemiczna, jak już sie wybarwi, to sie nie odbarwi nagle. Zrób jeszcze jeden jutro rano i zobacz.Hejka, jestem na forum od jakiegoś czasu ale nigdy się nie udzielałam, ale spotkała mnie nietypowa sytuacja. Wczoraj popołudniu zrobiła test pink super czuły i wyszedł pozytywny. Rano zrobiłam test pink płytkowy ale 20 i na początku jak by przebijała druga kreska, ale zniknęła.
I teraz rozkminiam, nie mam teraz możliwości skoczyć na badanie krwi, myślę żeby w sobotę znowu testować.